Home GÜNCEL ULUTEK, ‘PARTNERİM’ PLATORMUNU MÜSİAD’A TANITTI

ULUTEK, ‘PARTNERİM’ PLATORMUNU MÜSİAD’A TANITTI

- Guncellenme Tarihi: 21 Ocak 2022 12:42
4 min read
ULUTEK, ‘PARTNERİM’ PLATORMUNU MÜSİAD’A TANITTI için yorumlar kapalı
0

ULUTEK Teknopark Yönetimi, teknoloji tabanlı çözüm ortağı platformu olarak hayata geçirilen ULUTEK Partnerim’i MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimi’ne anlatarak kapsamlı iş birliğinin temelini attı.

 

ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Gedikli ve Uluslararası Projeler Uzmanı Mustafa Kahraman, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay’a yaptıkları ziyarette sanayinin teknolojik üretim ihtiyacını karşılamak amacıyla çözüm ortaklarını bir araya getiren ULUTEK Partnerim adlı platformu hakkında bilgilendirme yaptı.

 

NİHAT ALPAY: İŞ BİRLİĞİMİZ, GELECEĞE YÖN VERECEK

ULUTEK’in Ar-Ge ve yenilik alanında teknoloji temelli üretimin yapı taşlarından biri olduğunu belirten MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, “Bilişim sektörünün Bursa’daki ekosistemini güçlendiren ve bu alanda yol kat etmesinde itici güç olan ULUTEK’in başarısının arkasında büyük bir azim hikâyesi olduğunu biliyoruz. Kentimize önemli katma değerler sağlayan bu teknoloji bölgesinin stratejik konumunu da göz önüne alarak yapacağımız iş birliklerinin büyük faydalar sağlayacağına eminiz. Kentimiz için globalleşen ve dijitalleşen dünyada teknoloji partnerliğini geliştiren ULUTEK Teknopark’a teşekkür ediyorum. Sanayicilerimizin bilişim ekosisteminde doğru konumda yer almak adına ULUTEK firmaları ile yapacakları iş birliklerinin, geleceğe yön vereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

 

İRFAN KARAGÖZ: 160’I AŞKIN FİRMANIN EMEĞİ VAR

Partnerim platformunun iş dünyasına yönelik yenilikçi ve inovatif katkılarının dijitalleşme sürecine değer katacağını belirten ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz de “ULUTEK’te sanayi kenti Bursa’mızın teknoloji üretme noktasında önemli bir konumda olduğumuz bilinciyle etkin çalışmalar yürütüyoruz. Ulusal ve uluslararası düzeydeki fuarlara katılan ve kapsamlı törenlerde çeşitli ödüllere layık görülen 160’ı aşkın firmamızın emekleri, ULUTEK’in teknoloji merkezi hâline gelmesinde büyük rol oynuyor. İş dünyasının en önemli dinamiklerinden olan MÜSİAD’ın çalışmalarını ilgiyle takip ediyor, ortak noktada buluşmanın kentimizin teknoloji hamlesi içeren yapısına fayda sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…