Home GÜNCEL GENÇ MÜSİAD BURSA’DAN BEBKA’YA ZİYARET

GENÇ MÜSİAD BURSA’DAN BEBKA’YA ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 19 Ocak 2022 15:10
3 min read
GENÇ MÜSİAD BURSA’DAN BEBKA’YA ZİYARET için yorumlar kapalı
0

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdüssamed Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak’ı makamında ziyaret ederek, projeleri, iş birlikleri ile BEBKA desteklerini masaya yatırdı.

Ziyarette Genç MÜSİAD Bursa Başkanı Kahraman, BEBKA Genel Sekreteri Durak’a, Genç MÜSİAD’ın faaliyetleri ve yürüttükleri projeler hakkında bilgi verdi.

Genç Ticaret Köprüsü projesi başta olmak üzere gençlerin vizyonunun gelişmesi ve iş hayatına katılımlarının sağlanması noktasında MÜSİAD’ın birçok projeyi hayata geçirdiğini dile getiren Başkan Abdüssamed Kahraman, projelerde paydaşlık yapmayı da çok önemsediklerini söyledi.
Başkan Kahraman şöyle konuştu: “MÜSİAD olarak gençlerimizin piyasa şartlarına hâkim olması ve çağın gerekliliklerine uygun yetişmesi için eğitimler, çeşitli seminerler düzenliyoruz. Bu faaliyetlerimizin en önemlilerinden biri de Genç Ticaret Köprüsü projesi. Bu proje kapsamında uluslararası öğrencilere çeşitli alanlarda eğitim veriyoruz. Eğitimden sonra organize ettiğimiz yarışma ile gençler ülkeleriyle ilgili sunumlar hazırlıyorlar. Bunun yanında öğrencilerin, MÜSİAD üyelerinin işletmelerindeki ihracat bölümlerinde istihdam edilmesini sağlıyoruz. BEBKA ile de iş birliği yaparak ülkemizin ekonomisine ve geleceğimiz olan gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak yeni projeler hayata geçirmek arzusundayız.”

BEBKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak da ziyarette önümüzdeki dönemde bölgelerinde yapılacak projeleri değerlendirdiklerini kaydederek, “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın belirlemiş olduğu Genç İstihdam Yılı kapsamında yapılacak faaliyetler hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Genç MÜSİAD’ın önerileri doğrultusunda ortak projeleri de masaya yatırdık. Mevzuatımıza uygun her projenizi desteklemeye hazırız” şeklinde konuştu.

    —

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …