Home GÜNCEL HAYAT HASTANESİ BAŞHEKİMİ FATİH ÖZKUL; “ÇOCUKLARIMIZA DAHA YEŞİL BİR DÜNYA BIRAKACAĞIZ”

HAYAT HASTANESİ BAŞHEKİMİ FATİH ÖZKUL; “ÇOCUKLARIMIZA DAHA YEŞİL BİR DÜNYA BIRAKACAĞIZ”

- Guncellenme Tarihi: 24 Kasım 2021 13:49
4 min read
HAYAT HASTANESİ BAŞHEKİMİ FATİH ÖZKUL; “ÇOCUKLARIMIZA DAHA YEŞİL BİR DÜNYA BIRAKACAĞIZ” için yorumlar kapalı
0

 

“Geleceğe Nefes” kampanyasına destek veren Özel Hayat Hastanesi, Orhaneli – Bursa yolu üzerinde yer alan Hayat Hatıra Ormanı’na yeni fidanlarını dikti.

Özel Hayat Hastanesi sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Hayat Hastanesi, Tarım ve Orman Bakanlığı hamiliğinde ve Orman Genel Müdürlüğü çağrısıyla gerçekleştirilen “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında Orhaneli – Bursa yolu üzerindeki Hayat Hatıra Ormanı’nda fidanları toprakla buluşturdu.

Fidan dikim etkinliğine; Orhaneli Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Nasuhi Özen, Orhaneli İlçe Müftüsü Ahmet Fuat Çandır, Orhaneli Orman İşletme Müdürü Bora Turan, Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkul, Hastane Müdürü Nurten Molla ve çok sayıda sağlık çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

“Çevre ve doğa önceliklerimiz arasında”

Hayat Sağlık Grubu olarak sadece sağlık alanındaki faaliyetlerde bulunmadıklarını aynı zamanda çevreye ve doğaya yönelik sosyal sorumluluk projelerini de yürüttüklerini ifade eden Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Dr. Fatih Özkul, “Başlatılan ağaçlandırma kampanyasına biz de Hayat Hastanesi olarak katkı koymaktan mutluluk duyuyoruz. Önceliklerimizin arasında geleceğe daha güzel bir çevre ve doğa bırakmak var. Bu kapsamda da Hayat Hatıra Ormanı’nı ağaçlandırmaya devam ediyoruz. 2021 yılında hastanemizde doğumu gerçekleşen 3 bin bebek adına fidanları toprakla buluşturduk. Fidanlar yenidoğan bebeklerimiz ile büyüyecek. Çünkü biliyoruz ki, gelecek nesillere bırakacağımız en büyük miras bol oksijenli yemyeşil bir dünya.” dedi.

İklim krizlerinin gündemde olduğu bir dönemde doğaya yönelik faaliyetlerini daha arttırdıklarını dile getiren Hayat Hastanesi Müdürü Nurten Molla da, “Bizler Hz. Muhammed’in ‘Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikin’ diyen anlayışına sahip bir medeniyetin temsilcileriyiz. Biz bu dünyaya çocuklarımızın emaneti olarak bakıyor ve gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için çalışıyoruz” dedi.

Orhaneli Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Nasuhi Özen de, “Diktiğimiz bu ağaçların en kısa zamanda burada büyümesini ve bir Hayat Hastanesi ormanı şeklinde bir eser olarak görülmesini arzuluyoruz. Uzun yıllardır her alanda dağ yöremize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Hayat Hastanesi’ne çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Sedat Yalçın’ın Uydu Kent Projesiyle Bambaşka Bir Bursa Geliyor

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın; kentte yaşam ka…