Home EĞİTİM YILDIRIMLI GENÇLERE MODERN MERKEZ

YILDIRIMLI GENÇLERE MODERN MERKEZ

- Guncellenme Tarihi: 10 Kasım 2021 10:06
5 min read
YILDIRIMLI GENÇLERE MODERN MERKEZ için yorumlar kapalı
0

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, AK PARTİ İL BAŞKANI DAVUT GÜRKAN VE GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜR YARDIMCISI SÜLEYMAN ŞAHİN İLE BİRLİKTE KARAPINAR GENÇLİK MERKEZİ’NDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NİN, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ELİYLE İLÇEYE KAZANDIRACAĞI KARAPINAR GENÇLİK MERKEZİ’NDE SONA YAKLAŞILIYOR.

BAŞKAN OKTAY YILMAZ: “HEM SPOR EĞİTİMLERİ İLE HEM DE DİĞER MESLEKİ PROGRAMLARLA GENÇLERİMİZİ GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAYACAĞIMIZ KARAPINAR GENÇLİK MERKEZİ, YILDIRIM’A DEĞER KATACAK.”

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılacak olan Karapınar Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Karapınar mahalle ziyareti kapsamında, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin ile birlikte yapımı devam eden Karapınar Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılacak merkezin; 250 bini aşan genç nüfusu ile birçok şehrin toplamından daha fazla gence ev sahipliği yapan Yıldırım’a değer katacağını belirten Başkan Yılmaz, “Türkiye’nin en modern gençlik merkezlerinden birisi Yıldırım’a yapılıyor.  5 bin 246 metrekarelik bir alana sahip olacak tesisimizin bünyesinde çok amaçlı salon, bireysel salonlar, derslikler, kütüphane, spor salonu, soyunma odaları, abdesthane, kadın spor merkezi, mescit ve kafeterya yer alacak. Merkezimiz tamamlandığında gençlerimizin kişisel gelişimlerine ve sosyalleşmelerine katkı sağlayacak” dedi.

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

Yıldırım’da gençlerin spor, kültür ve sanat ile iç içe milli manevi değerleri özümsemiş bireyler olarak yetişmesini çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirecek milletimizin geleceği ve dünyaya yön verecek nesillerin yetişmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Gençlerimize her türlü imkânı sağlıyor, ilçemizi, gençlik merkezleri, spor tesisleri, kütüphaneler ile donatıyoruz. Gençlerimizin talep ve beklentileri doğrultusunda onlara yönelik yatırımlarımız devam edecek. Merkezimizin Yıldırım’a kazandırılmasını sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Yıldırım ve gençlerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…