Home GÜNCEL TÜRK KIZILAY BURSA, YÜREKLERE DOKUNDU

TÜRK KIZILAY BURSA, YÜREKLERE DOKUNDU

- Guncellenme Tarihi: 4 Kasım 2021 10:46
4 min read
TÜRK KIZILAY BURSA, YÜREKLERE DOKUNDU için yorumlar kapalı
0

Türk Kızılay Bursa Şubesi, Kızılay Haftası kapsamında Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği ile özel bir etkinlik düzenledi. Özel eğitim öğrencileri, unutulmaz bir gün yaşadı.

 

Kızılay Haftası’nda farkındalık oluşturan Türk Kızılay Bursa Şubesi, faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Genç Kızılay Gönüllüleri grubu ve Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği özel eğitim öğrencilerini Mihraplı Park’ta bir araya getirdi. Unutulmaz bir gün yaşayan öğrenciler, Kızılay’ın merhamet elini hissetti.

 

‘TOPLUMUN HER KESİMİNE ULAŞIYORUZ’

Etkinlikte özel eğitim öğrencilerinin yüzlerinde tebessüm olmayı başardıkları için Genç Gönüllüler grubuna teşekkür eden Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, “Sihirbazlık gösterisi izleyip eğlenen çocuklarımız hep birlikte resim yaptı. Çok keyifli vakit geçirmelerine olanak sağladık. Türk Kızılay Bursa Şubesi, toplumun her kesiminden vatandaşın yanında olmayı sürdürecek. Merhamet elimizi ihtiyacı olan kim varsa uzatmaya devam edeceğiz. Bu etkinlikte emek veren ve çalışmalarıyla her zaman adından söz ettiren Genç Gönüllülerimize teşekkür ediyor, iyilik yolunda attıkları her adım için şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

GÖNÜLLÜ ORDUSUNA YENİ NEFERLER

Kızılay Haftası boyunca pek çok etkinlik gerçekleştirerek bu yılın ‘Gönüllü Ol’ temasını herkese aşılamayı hedeflediklerini de kaydeden Murat Tutanç, “Kızılay’ın gönüllerdeki izini hatırlatan Kızılay Haftası, yardımlaşma bilincinin oluşturulması ve Kızılay’ın karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğini sağlamak açısından büyük önem taşıyor. Bağışçılarımızın gücü ve gönüllülerimizin desteğiyle ayakta kalıyor, ihtiyaç sahibi kim varsa yardım elimizi uzatıyoruz. Bu yüzden toplumun gönüllülük konusunda bilinçlenmesi ve gönüllü ordumuza yeni neferlerin katılması için ne gerekiyorsa yapmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…