Home GÜNCEL Gemlik’te mesire alanına ulaşmak artık daha kolay

Gemlik’te mesire alanına ulaşmak artık daha kolay

- Guncellenme Tarihi: 13 Ekim 2021 11:14
2 min read
Gemlik’te mesire alanına ulaşmak artık daha kolay için yorumlar kapalı
0

Eskiden köy statüsünde olan mahallelerde parke taşı çalışmalarına devam edilirken, Kurtul Mesire Alanı ve Muratoba mahalleleri arasındaki 2 bin 500 metrelik yolda sathi kaplama asfalt çalışmasında sona gelindi.

Gemlik Belediyesi ulaşım konusundaki ihtiyaçları gidermeye devam ediyor. Vatandaşlardan çok sayıda şikâyet alan ve mesire alanına gitmek için navigasyon yönlendirmesinin gösterdiği 2 bin 500 metrelik toprak yolda sathi asfalt kaplama çalışması tamamlandı.

Başkan Sertaslan, “Sorunlu yollarda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik’te bir sorunu daha çözmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, “Gemlik Belediyesi olarak sorunlu yollarda çalışmalarımızı devam ediyor. Köyler ve caddelerimizde yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha ekledik. Hafta sonu binlerce kişiyi ağırlayan Gemlik Mesire Alanımızda ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırırken, tek kanaldan ulaşımını sağlayan köylülerimize alternatif bir yol daha kazandırdık. Bu yolla ilgili görev sürecimiz boyunca çok sayıda şikayet almıştık. Özellikle navigasyon kullanıp Gemlik Mesire Alanına gitmek isteyen vatandaşlarımızın toprak olan bu yola yönlendirilmesi sonucu vatandaşlarımız risk altındaydı. Biz bu riski ortadan kaldırırken yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğundaki yolu tamamen sathi asfalt ile kaplayarak hem mesire alanımıza gelenlere hem de köylülerimize yeni alternatif bir güzergâh hazırladık” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şadi Özdemir: Bizim İçin Halkın Çıkarı Önemli

Seçim kampanyasını 19 Mayıs Mahallesi’nde sürdüren CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi …