Home GÜNCEL SAFİR BERRY A.Ş BURSA TARIM FUARI’NA KATILDI

SAFİR BERRY A.Ş BURSA TARIM FUARI’NA KATILDI

- Guncellenme Tarihi: 8 Ekim 2021 12:38
4 min read
SAFİR BERRY A.Ş BURSA TARIM FUARI’NA KATILDI için yorumlar kapalı
0

Bursa’da ve Türkiye’de maviyemiş üreticiliği alanında faaliyet gösteren Safir Berry A.Ş, Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’na katıldı.

Ulusal ve uluslararası çok sayıda firmayı bir araya getiren fuarda ziyaretçilerine, maviyemiş üreticiliğine ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Safir Berry A.Ş, aynı zamanda sektöre dair tecrübelerini aktardı.

Bu yıl 18.’si düzenlenen, yerli ve yabancı 100.000’in üzerinde iş insanına ev sahipliği yapılması hedeflenen fuara ilişkin açıklamalarda bulunan Safir Berry A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aysan, bu organizasyonların tarımsal faaliyetlere dair bilgi paylaşımı ve ürün kalitesinin arttırılması bakımından oldukça önemli olduğunu vurgulayarak; “Maviyemiş, sadece ülkemizde değil global ölçekte de her geçen yıl yatırım sahasını  genişleten ticari değeri ve kullanım çeşitliliği sürekli artış gösteren bir ürün. Maviyemiş’e yapılan yatırımların katlanarak büyümesi ülke tarımının kalkınmasına yönelik önemli bir kazanım. İnsan sağlığı açısından da oldukça faydalı bir ürün olan Maviyemiş’in, daha fazla üretici ve yatırımcıya ulaşması noktasında bu yıl 18.’si düzenlen Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nın kayda değer bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Pandemi tedbirleri gölgesinde düzenlenen fuarın sadece maviyemiş üreticiliğine değil modern ve sürdürülebilir tarım uygulamaları için basamak olacağı inancındayız.Türkiye çapında 50’nin üzerinde il ve ilçeden ziyaretçinin katılım göstermesi hedeflenen fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Safir Berry A.Ş, maviyemiş üreticiliğine dair bilgi almak isteyen tüm yatırımcıları, 5-9 Ekim tarihleri arasında ziyarete açık olacak Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nda açtığı 402/A no’lu standına davet ediyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…