Home GÜNCEL ENPATİ HAYVAN DOSTU KENT GÜRSU

ENPATİ HAYVAN DOSTU KENT GÜRSU

- Guncellenme Tarihi: 8 Ekim 2021 10:29
2 min read
ENPATİ HAYVAN DOSTU KENT GÜRSU için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesi 4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Koruma günü kapsamında; Hayvan Hakları Federasyonu Bursa Temsilcisi Her Eve Bir Pati Derneği (HEPAD) ve Armilla Hayvan Hastanesi ortaklığı ile Gürsu Belediyesi Can Dostları Besleme Bölgesi’nde minik dostlarına yardım eli uzatıyor.

 

Sahipsiz sokak hayvan popülasyonunun kontrol altına alınması, hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmek ve psikolojik yönden daha sağlıklı olmasının sağlanması amacıyla toplumsal farkındalık oluşturmaya Gürsu Belediyesi devam ediyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında gönüllü 3 veteriner doktorla 30 adet hayvanın kısırlaştırma operasyonu ve kuduz aşısı yaptırıldı. Ameliyat sonrası HEPAD’ın yaşam alanında dinlenme dönemlerini geçirecek hayvanlar, işlem sonrası Gürsu Belediyesi ekiplerince yaşam alanlarına geri bırakılacak.

 

‘Gürsu Belediyesi olarak can dostlarımızın bir gün değil her gün yanında olmaya çalışıyoruz’ diyen Gürsu Belediyesi Başkan Vekili Ali Rıza Kara; Düzenli olarak yardıma muhtaç dostlarımız belediyemizin toplama ekipleri tarafından alınıp Can Dostları Besleme Bölgemizde dostlarımızın barınma ve beslenme imkanı tanırken hem de sağlık kontrollerini yapıyoruz.’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…