Home GÜNCEL Şehit yakınları ve gazilere anlamlı karşılama

Şehit yakınları ve gazilere anlamlı karşılama

- Guncellenme Tarihi: 16 Eylül 2021 15:06
2 min read
Şehit yakınları ve gazilere anlamlı karşılama için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü’nün anlam ve önemini vatandaşlara hatırlatmak amacıyla BURULAŞ otobüslerinde şehit yakınları ve gazilere yönelik anons uygulaması başlattı.

Büyükşehir Belediyesi 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü’nü Bursalı vatandaşlara hatırlatmak, günün anlam ve önemine dikkat çekmek amacıyla farklı bir uygulama başlattı. Belediye otobüslerini kullanan gaziler ve şehit yakınları, Bursakart’larını cihaza okuttuklarında ‘vatan size minettar’ anonsunu duydu. Belediye otobüslerinde seyahat eden vatandaşlar uygulamanın çok yerinde olduğunu belirtti. Uygulama karşısında duygulandıklarını dile getiren vatandaşlar, bu konudaki hassasiyeti nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşad Çapar, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ olarak şehit yakınları ve gaziler için birçok çalışma yaptıklarını söyledi. Yasaların uygun gördüğü bütün imkânları sunduklarını belirten Çapar, “Maddi kazanımların yanı sıra şehit yakınlarını ve gazilerimizi onurlandıracak sosyal bir uygulamayla yeni bir pencere açtık. Şehit yakınları ve gaziler araçlarımıza bindiklerinde bir anons duyulacak. Vatandaşlarımızın tamamının minnetini ifade eden bu anonsta ‘vatan size minnettardır’ ifadesiyle hoş geldiniz diyeceğiz. Bu jestimizin minnet ifadesi olarak görülmesini bekliyoruz” dedi.


Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

109 Yıldır Aynı Gururla

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü münasebetiyle düzenlene…