Home GÜNCEL Hayat Hastanesi Uzman Doktorlarından Yeşim Çalışanlarına Aşı Bilgilendirmesi…

Hayat Hastanesi Uzman Doktorlarından Yeşim Çalışanlarına Aşı Bilgilendirmesi…

- Guncellenme Tarihi: 13 Eylül 2021 10:40
2 min read
Hayat Hastanesi Uzman Doktorlarından Yeşim Çalışanlarına Aşı Bilgilendirmesi… için yorumlar kapalı
0

Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul ile Klinik Biyokimya Uzmanı Uzm. Dr. Kemal Aslan Yeşim çalışanlarını Covid-19 aşısı hakkında bilgilendirdi.

Yeşim Akademi’deki bilgilendirme toplantısında konuşan Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul, “Covid-19’a karşı maske mesafe ve temizlik elbette alınması gereken önlemler olmakla birlikte, aşı uygulaması en önemli mücadele yöntemi durumunda. Unutulmamalıdır ki aşı olmayanlarda can kaybı oranı çok yüksek düzeydedir” dedi.

Açıklamalarında, bilimsel verilere göre Covid-19 aşısı yaptıranlarda yoğun bakıma düşme oranının çok düşük olduğunu vurgulayan Dr. Özkul, “Bu virüse karşı aşı en iyi koruyucu yöntem durumunda. Bizim için bir kişinin hayatını kurtarabiliyor olmak bile çok önemli. Biz aşı olunması gerekliliğini duyulanlarla, konuşulanlara göre değil, elimizdeki tıbbi verilerle dile getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Hayat Hastanesi Klinik Biyokimya Uzmanı Uzm. Dr. Kemal Aslan da, Covid-19 ‘a karşı alınması gereken tedbirlerden, dikkat edilmesi gereken hususlar ile aşı çeşitleri hakkında Yeşim çalışanlarına açıklamalarda bulundu.

Toplantının devamında Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul ile Klinik Biyokimya Uzmanı Uzm. Dr. Kemal Aslan Yeşim çalışanlarının konuya ilişkin sorularını cevaplandırdı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…