Home GÜNCEL Başkan Erdem’den milli atlet Hakan Cira’ya ödül

Başkan Erdem’den milli atlet Hakan Cira’ya ödül

- Guncellenme Tarihi: 13 Eylül 2021 16:55
3 min read
Başkan Erdem’den milli atlet Hakan Cira’ya ödül için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi başarıyla temsil eden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Sporcusu Hakan Cira’yı kutlayarak ödülünü verdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda Nilüfer’in gururu olan Hakan Cira’yı kabul etti. Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Sporcusu Hakan Cira, 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi başarıyla temsil ederek, finale kaldı. Adını en hızlı 8 atlet arasında yazdırmayı başaran milli atlet yarışı 6’ncı sırada tamamladı. Yarışları yakından takip eden Turgay Erdem, Hakan Cira’yı başarısından dolayı kutladı. Finale kalarak Nilüfer ve Bursa’nın gururu olduğunu belirten Turgay Erdem, “Gösterdiğin performans ve elde edilen derece göğsümüzü kabarttı. Bundan sonra ki organizasyonlarda daha iyi başarı geleceğine inanıyorum. Kulüpte iyi sporcular var ve Hakan’ın başarısına yenilerinin de ekleneceğinde şüphemiz yok. Bizde kurum olarak her zaman sporcunun yanındayız. Atletizm branşına yönelik yapmayı planladığımız projelerle desteğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.


Başkan Turgay Erdem ve Nilüfer Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden Hakan Cira, “Olimpiyatlar için çok çalışıp emek verdik. Hedefimiz daha büyük başarıydı. Bundan sonra aynı azimle çalışmaya devam ederek önümüzdeki şampiyonalarda dereceye ulaşacağız. Yanımda olan destek veren herkese yürekten teşekkürler” diye konuştu.


Milli atlet Hakan Cira’yı ziyaret sırasında eşi Esma Cira ve Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç de eşlik etti. Başkan Turgay Erdem ziyaret sonunda Hakan Cira’ya para ödülü ve hediye vererek, yeni başarılar beklediklerini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…