Home GÜNCEL MEMLEKET’E İKİ ADAY

MEMLEKET’E İKİ ADAY

- Guncellenme Tarihi: 19 Ağustos 2021 11:53
3 min read
MEMLEKET’E İKİ ADAY için yorumlar kapalı
0

memleket Partisi Bursa İl teşkilatı kongreye hazırlanırken Cavit Kaya’nın il başkanlığına adaylığı gündeme bomba gibi düştü.

Bu bilgi üzerine yaptığım araştırmanın sonuçlarını sizlere aktarmaya çalışacağım. Tüm kurulan yeni partilerin il yönetiminde oluşan sancılar Memleket Partisinde de vardı. Daha önce hiç siyaset yapmamış kişilerin siyaset adabını bilmemeleri bir yana Güner Aklan’ın yönetiminde kadınlara karşı da adap bilmeyen kişiler olduğu konuşuluyor. İlde yapılan bir toplantıda yönetimdeki bir – iki kişinin kadın yöneticilere argo konuştuğu, Aklan’ın durumu sadece izlediği, Kaya’nın ise duruma müdahale ettiği, neredeyse o şahıslarla kavga boyutuna gelindiği anlatılanlar arasında…

Güner Aklan’ın il başkanı olmasında, daha önce CHP Disiplin kurulunda yer almasında aktif rolü bulunan Cavit Kaya’nın Aklan’ı bu kişilere karşı uyardığı, partiye zarar vereceğini söylediği, kongre öncesinde bu zatlardan yönetimin arındırılması ve saygın isimlerin yönetime dahil edilmesi konusunda telkinde bulunduğu dillendiriliyor.

Buna karşın Güner Aklan’a yola çıktıklarını, yolda bulduklarına değişiyor yakıştırmasını yapanlar da yine partililer…

Aradaki bu sıkıntının üzerine birkaç kez bir araya gelen Cavit Kaya ve Güner Aklan ortak bir noktada buluşamamış olacaklar ki, Kaya Genel Merkeze de konuyu aktarmış bulunuyor ve il başkanlığı için adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.

Yine partililerin her iki adaya da yüzde ellişer şans verdiğinin de altını çizelim.

 

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…