Home GÜNCEL Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın Babalar Günü Mesajı

Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın Babalar Günü Mesajı

- Guncellenme Tarihi: 20 Haziran 2021 08:36
2 min read
Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın Babalar Günü Mesajı için yorumlar kapalı
0

İnsanoğluna lütfedilen en kıymetli nimetlerden biri ailedir. Aile güvendir, dayanaktır, sığınaktır. Aile insanı geleceğe hazırlayan en önemli kurumdur. İlk eğitimin alındığı, karakterin şekillendiği, sevginin, saygının ve dürüstlüğün öğrenildiği yerdir.

Toplumsal değerlerimizin en başında gelen aile mefhumu, annelerin merhamet ve feraseti, babaların da fedakârlık ve basireti ile varlığını devam ettirir. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen babalarımız, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır.

Bizleri hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve güveni daima aranan babalarımız, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir. Babalık, yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren babalarımız sonsuz bir sevgi ve özveriyle bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden öğreticilerimizdir.

Hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren, iyiliğin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan babalarımızın Babalar Günü’nü yürekten kutluyor, vefat eden babalarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, hayatta olanlara ise gölgelerinin sevdiklerinin üzerinde daim olmasını temenni ediyorum.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …