Home GÜNCEL Paşa lige galibiyetle başladı

Paşa lige galibiyetle başladı

- Guncellenme Tarihi: 10 Haziran 2021 08:31
2 min read
Paşa lige galibiyetle başladı için yorumlar kapalı
0

1. Bölge 7. Grupta Elmasbahçeler Spor’u evinde ağırlayan Mustafakemalpaşaspor Belediye BAL Ligi’nin ilk mücadelesine galibiyetle başladı.

İlk yarı 1-0 geriden başlamasına rağmen 2. yarıya oldukça baskılı bir oyunla merhaba diyen Kırmızı Şimşekler 60, 64 ve 80. dakikalarda bulduğu gollerle karşılaşmayı 3-1’lik galibiyetle sonuçlandırdı. 3 puanı hanesine yazdırarak sezona lider başlayan Mustafakemalpaşaspor Belediye 13 haziran Pazar günü deplasmanda Görükle İpekspor ile karşı karşıya gelecek.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Ercan Leblebici “Motivasyonumuz çok yüksek. Salgın sürecindeki yoğun idmanların meyvesini bugün topladık. Mağlup başladığımız mücadeleyi taraftarımızdan aldığımız güven ve destekle önde tamamladık. İnşallah nasıl başladıysak öyle bitireceğimiz başarılı bir sezon olacak. Spora tam destek hep destek diyen Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a, yeni yönetimimize, teknik kadromuza, sporcu kardeşlerime ve şanlı taraftarımıza tüm kalbimle teşekkür ediyorum. 3. Lig yolunda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…