Home EĞİTİM Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’den Yenişehir’e Ziyaret

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’den Yenişehir’e Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 10 Haziran 2021 09:53
2 min read
Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’den Yenişehir’e Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Yenişehir ilçesini ziyaret eden Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, ilçede bulunan okullarda incelemelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İlçe Millî Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ı makamında ziyaret ederek ilçedeki eğitim öğretim faaliyetleri ile ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dülger, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde görevli idareci ve çalışanlarla da bir süre sohbet etti.

Ardından ilçedeki meslek liselerini ziyaret eden Dülger, yüz yüze eğitime devam eden öğrenci ve öğretmenlerle de bir araya geldi. Yenişehir Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yenişehir Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin atölyelerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Mesleki eğitimin iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu insan kaynağını yetiştirilmesine büyük katkı sağladığına vurgu yapan Dülger, “Bursa, iş gücü piyasasının en güçlü olduğu illerimizden bir tanesi. Bu nedenle eğitim-üretim-istihdam” sürecine önemli bir katkı sunan meslek liselerimizdeki çalışmaları oldukça önemsiyoruz. İlimizde mesleki eğitimle ilgili yürütülen çalışmalarda sürekli artan bir ivme ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve öğrencilerimiz bu konuda son derece gayretliler. Ziyaret ettiğimiz okullarımızda bu ritmin yakalandığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …