Home EĞİTİM Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Hayırsever Bülent Endez Arasında Okul Yapımı Protokolü İmzalandı

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Hayırsever Bülent Endez Arasında Okul Yapımı Protokolü İmzalandı

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2021 10:57
3 min read
Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Hayırsever Bülent Endez Arasında Okul Yapımı Protokolü İmzalandı için yorumlar kapalı
0

Bursa Valiliği koordinasyonunda Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile hayırsever iş insanı Pijon Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Bülent Endez arasında, Nilüfer ilçesine bağlı Gümüştepe mahallesine kazandırılacak 24 derslikli ilkokul binası yapımı protokolü Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla imzalandı.


Heykel semtindeki tarihi Valilik binasında gerçekleştirilen protokol törenine İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Hayırsever İş İnsanı Bülent Endez ve Eşi Nurten Endez ile oğulları Eren ve Levent Endez katıldı.
Nilüfer İlçesi Gümüştepe Mahallesinde bulunan 13 bin 680 metrekarelik arsa üzerine bölgenin ihtiyacı olan 24 derslikli ilkokul binası Pijon Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yaptırılacak. İnşa edilecek okula “ Endez İlkokulu” ismi verilecek


Bursa Valisi Yakup Canbolat, “Bugün ilimize kazandıracağımız çok hayırlı bir hizmet için bir araya geldik. Bursa’daki hayırseverlerimizin eğitime ciddi anlamda destekleri var. Bursa’nın ekonomisine katkı sağlayan ve aynı zamanda Bursa’dan kazanan çok sayıda hayırseverimiz yine Bursa’ya yatırım yapıyorlar. Bugün imzasını attığımız 24 derslikli ilkokul binamız için hayırlı hizmetlerinden dolayı Hayırsever Bülent Endez’e, ailesine ve emeği geçen desteği olan herkese çok teşekkür ediyorum. “dedi.


İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, “Nilüfer İlçemizdeki Gümüştepe Mahallemize 24 derslikli ilkokulu binası kazandıracak olan Hayırseverimize ve kıymetli ailesine eğitime yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…