Home GÜNCEL Bursa Büyükşehir Mudanya’nın Taleplerini Bir Bir Yerine Getiriyor

Bursa Büyükşehir Mudanya’nın Taleplerini Bir Bir Yerine Getiriyor

- Guncellenme Tarihi: 6 Haziran 2021 18:14
3 min read
Bursa Büyükşehir Mudanya’nın Taleplerini Bir Bir Yerine Getiriyor için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bugün Mudanya’da çalışmalarına devam ediyor.

Mudanya Hasanbey Mahallesi Engin Adıyaman Caddesi’nde bulunan hız kesiciler Büyükşehir Belediyesi’nin yolları asfaltlanmasının ardından kaldırılmıştı. Bugün Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler vatandaşların talepleri üzerine aynı yere tekrar asfalt hız kesici seti yaptı.

Ekiplerin çalışmalarına AK Parti Mudanya İlçe Yöneticileri, AK Parti Mudanya Hasanbey Mahalle Başkanı ve Hasanbey Mahalle Muhtarı Vezir SAĞLAM da eşlik etti.

Yapılan Hız kesici sayesinde araçların bu bölgede yavaşlamaları sağlanırken, vatandaşlar daha güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmeye başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci SÖĞÜTLÜ:

“Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini bir bir dinliyor ve yerine getirmek için çalışıyoruz. Hasanbey muhtarımızın talebi üzerine çok kısa bir sürede Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler çalışmalarına başladı. Bu caddede hız kesici olmadığı için sürücüler çok süratli bir şekilde geçiyordu. Hem okula giden öğrenciler hem de diğer yayalar yoğun bir şekilde bu yolu kullanıyor. Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için çok önemli. Bundan sonra da bu konuda Büyükşehir Belediye’miz çalışmalarına devam edecek. Mudanya’mıza hizmetleri için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sn. Alinur AKTAŞ’a ve tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi Mudanya’mıza hizmet yine Büyükşehir’den.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…