Home GÜNCEL İnegöl Belediyesi’nde Tüm Ödemeler Online Yapılıyor

İnegöl Belediyesi’nde Tüm Ödemeler Online Yapılıyor

- Guncellenme Tarihi: 5 Mayıs 2021 13:58
1 min read
İnegöl Belediyesi’nde Tüm Ödemeler Online Yapılıyor için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi’nden yapılan açıklamada, covid-19 tedbirleri kapsamında kuruma ait tüm ödemelerin web sayfası, e-devlet, Halkbank Mobil uygulaması ve internet bankacılığı üzerinden yapılabildiği ifade edildi.

Son 2 yılda dijitalleşmeye yönelik attığı adımlarla bu alanda örnek bir kurum haline gelen İnegöl Belediyesi, pandemi sürecinde bu çalışmalar sayesinde vatandaşa ciddi kolaylıklar sunuyor. E-belediye ve e-devlet uygulamaları başta olmak üzere farklı alanlardan belediyenin tüm işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

Konuya ilişkin İnegöl Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Pandemi sürecinde ve kısıtlama günlerinde vatandaşlarımızın evlerinden çıkmadan işlemlerini yapabilmeleri adına sağladığımız altyapı, güvenli şekilde hizmet sunuyor. Bu doğrultuda belediyemizle ilgili tüm ödemelerinizi Covid-19 tedbirleri kapsamında Belediyemiz web sitesi https://ebelediye.inegol.bel.tr/Giris/Index/?returnURL=/Borc/Index) üzerinden, e-devlet uygulaması üzerinden, Halkbank mobil ve internet bankacılığı üzerinden yapabileceğinizi hatırlatır, esenlikler dileriz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…