Home GÜNCEL Millet Mahallesi Kapalı Pazar Alanın’da Yol Yarılandı

Millet Mahallesi Kapalı Pazar Alanın’da Yol Yarılandı

- Guncellenme Tarihi: 21 Nisan 2021 15:06
2 min read
Millet Mahallesi Kapalı Pazar Alanın’da Yol Yarılandı için yorumlar kapalı
0

VATANDAŞLARIN SAĞLIKLI VE MODERN KOŞULARDA ALIŞVERİŞ YAPABİLECEKLERİ PAZAR ALANLARININ İNŞASINA DEVAM EDEN YILDIRIM BELEDİYESİ, MİLLET MAHALLESİ KAPALI PAZAR ALANI PROJESİNİN YÜZDE 55’İNİ TAMAMLADI.

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projeleri bir bir hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, Güllük-Mimar Sinan ve Piremir Kapalı Pazar alanlarının ardından Millet Mahallesi’ne de kapalı pazar alanı kazandırıyor. 10 bin 333 metrekarelik alanda, 2 katlı olarak tasarlanan Millet Mahallesi Kapalı Pazar Alanı, bölgeye değer katacak. Temmuz ayında hizmete açılması planlanan pazar yerinde; 238 pazar tezgâhı, 105 araçlık otopark, ticaret alanları, satış birimleri, zabıta noktası, teknik birimler, çay ocağı, abdesthane ve mescit de yer alacak.

‘YAŞAM ALANI OLACAK’

Millet Mahallesi sakinlerinin uzun zamandır beklediği modern kapalı pazar yerinde çalışmaların yüzde 55’nin tamamlandığını belirten Yıldırım Belediye başkanı Oktay Yılmaz, “Burası 4 buçuk dönüm üzerine kurulu modern bir pazar alanı. Hem otoparkıyla hem de dükkânlarıyla beraber pazar kurulduğu günlerin dışında yine bölgeye hizmet edecek önemli bir yaşam alanı olacak. Millet Mahallesi Kapalı Pazar Yerimizdeki betonarme çalışmalarını tamamlamamızın ardından çelik konstrüksiyon çalışmalarında da sona geldik. İnşallah Temmuz ayı itibariyle Millet Kapalı Pazar Alanımızı ilçemize kazandıracak ve önemli bir ihtiyacı gidermiş olacağız. Vatandaşlarımızı güvenli ve sağlıklı bir biçiminde alışverişlerini yapacak” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Hitachi Astemo Türkiye’nin Genel Müdürü Mesut Sancaklı Oldu

27 ülkede yaklaşık 140 tesiste 90.000 kişiyi istihdam eden global bir otomotiv teknoloji ş…