Home GÜNCEL Çözüm Merkezine En Fazla Bildirimde Bulunan Vatandaşlar Ödüllendirildi

Çözüm Merkezine En Fazla Bildirimde Bulunan Vatandaşlar Ödüllendirildi

- Guncellenme Tarihi: 14 Nisan 2021 15:25
8 min read
Çözüm Merkezine En Fazla Bildirimde Bulunan Vatandaşlar Ödüllendirildi için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, 2020 yılında 72 bin çağrı alan Çözüm Merkezine yıl içerisinde şehirle ilgili en fazla bildirimde bulunan, talep, öneri ve şikayet ileten 4 vatandaşı ödüllendirdi. Belediye Başkanı Alper Taban, duyarlı vatandaşları Çözüm Merkezinde kabul ederek plaket takdim etti.

İnegöl Belediyesi’nde Başkan Alper Taban’ın göreve gelmesinin ardından 7/24 anlayışıyla hizmet vermeye başlayan Çözüm Merkezi, kısa sürede vatandaşların sıklıkla kullandığı alan oldu. 5 saniyede gelen telefonlara cevap verilmesiyle aynı zamanda İnegöl Belediyesi’ni Türkiye’nin en hızlı ulaşılan kurumu konumuna taşıyan Çözüm Merkezi, 2020 yılında toplam 72 bin çağrıya yanıt verdi. Vatandaşlar 72 bin talep, öneri ve sorunu iletmek için Çözüm Merkeziyle 153 hattı ve whatsapp hattı başta olmak üzere farklı kanallardan iletişime geçti.

EN FAZLA BİLDİRİMDE BULUNANA PLAKET TAKDİM EDİLDİ
2020 yılında İnegöl Belediyesi’ne şehrin sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin en fazla bildirimde bulunan vatandaşlar ise 697 bildirimle Mehmet Okan Özyürekin, 118 bildirimle Mehmet Kepek, 116 bildirimle Erhan Baktimur ve 101 bildirimle Cemal Gülırmak oldu. Belediye Başkanı Alper Taban, bugün 4 duyarlı vatandaşı İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezinde konuk ederek duyarlı davranışları için teşekkür edip kendilerine plaket takdim etti. Mehmet Okan Özyürekin sağlık sorunları nedeniyle davete katılamazken; Mehmet Kepek, Erhan Baktimur ve Cemal Gülırmak’a plaket takdim edildi.

HERKESİN GÖREN VE FARKINDA OLAN BİR YAPIYA GEÇMESİNİ İSTİYORUZ
Plaket takdimi sonrası bir açıklama da yapan Başkan Alper Taban, “Bugün Çözüm Merkezimizde sürekli olarak bizlere şehrimizle ilgili sorunları, fikirleri ileten, Merkezimize en fazla bildirimde bulunan 3 vatandaşımızla bir aradayız. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi şehirde yaşanabilecek eksik ve aksaklarla ilgili vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını istiyoruz. Tabi kendi tespit edebildiğimiz her türlü konuyu mutlaka hemen notunu alarak bunun düzelmesi adına harekete geçiyoruz ancak yaklaşık 3500 sokağı ve caddesi olan bir şehirden bahsediyoruz. İçerisinde yaşayan 281 bin nüfustan bahsediyoruz. Dolayısıyla biz herkesin gören ve farkında olan bir yapıya geçmesini arzu ediyoruz. Gelişmiş toplumlar da bu şekilde şehirlerinde yaşıyorlar” dedi.

5 SANİYEDE TELEFONLARA CEVAP VERİLİYOR
İnegöl’ün sanayisi, ekonomisi ve insan kaynağı gücü ile çok kıymetli bir şehir olduğuna da vurgu yapan Taban, şöyle devam etti: “Biz de vatandaşlarımıza çağrıda bulunmuştuk. 153 hatlarımızı, Whatsapp hatlarımızı lütfen kullanın demiştik. Görmüş olduğunuz her türlü konuyu bizlere aktarın, bizler de bu merkezde kurmuş olduğumuz otomasyon sistemiyle, güler yüzlü arkadaşlarımız tarafından en uygun şekilde vatandaşlarımızın telefonlarını cevaplayarak onlara hizmet veriyoruz. Bu konuda iddialı olduğumuzu da her fırsatta söylüyoruz. Çünkü burası bizim dışa bakan yüzümüz ve vatandaşımız buraya kolaylıkla erişebiliyor. Maksimum 5 saniye içerisinde arkadaşlarımız telefonları cevaplıyor. Arka tarafta da yine çok hızlı bir şekilde o süreci tamamlayabilmek adına çalışmalar devam ediyor.”

2020’DE 72 BİN BİLDİRİM GELDİ
“Bizler bugün 2020 yılında en fazla bildirimi yapan Mehmet Kepek Beye, Erhan Baktimur Beye, Cemal Gülırmak Beye küçük birer hediye vermek, kendilerine teşekkür etmek istedik. 2020 yılında bizlere yaklaşık 72 bin civarında talep, öneri ve şikayet ulaştı. Biz de bu talepleri ilgili birimlerimize ya da bizi dışımızdaki kurumlarsa onlara aktararak çözümü noktasında çalışmış olduk. Emeği geçen vatandaşlarımıza ve tüm destek verenlere teşekkür ediyorum. Sorumluluk duygusuyla hareket etmek önemli. Bunu da buradaki vatandaşlarımız en fazla şekilde yerine getirdi. Ben arka planda da çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Günün 24 saati, yılın 365 günü aynı ilgi ve alakayla, aynı standartla işlerini yapmaya devam ediyorlar. Her arayan bir sorun ve sıkıntısını anlatırken arkadaşlarımız da sabır ve sükunetle, tatlı dil ve güler yüzle vatandaşlarımızı karşılıyor. Hafta sonu da olsa bayram da olsa her an vatandaşın ihtiyaç durumunda yanında bulduğu, aradığında ulaştığı bir kurumuz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çanakkale Şehitleri 109. Yılda Aynı Ruhla İznik’te Anıldı

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle İznik’te ilk tören…