Home GÜNCEL SÖĞÜTLÜ’DEN GİRİŞİMCİ KADINLARA DESTEK SÜRÜYOR

SÖĞÜTLÜ’DEN GİRİŞİMCİ KADINLARA DESTEK SÜRÜYOR

- Guncellenme Tarihi: 8 Mart 2021 20:21
4 min read
SÖĞÜTLÜ’DEN GİRİŞİMCİ KADINLARA DESTEK SÜRÜYOR için yorumlar kapalı
0

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı  İnci Söğütlü Yörükyenicesi Köyü’ndeki kadınlarla bir araya gelerek kadınlar gününü kutladı.

Her zaman her alanda kadınlara destek olma sözü veren İnci  Söğütlü; “Yörükyenicesi’ndeki kadınlarımızın yaptığı salça, tarhana, reçel, zeytin, zeytinyağı gibi daha birçok yiyecekten; giyim, örgü, dantel, dikiş ve nakışa kadar bütün el emeği ürünlerini satıp ev ekonomilerine katkı sunabilecekleri ve aynı zamanda birçok sosyal sorumluluk projesine de destek olabilecekleri Kadın Kooperatifi projemizi hayata geçirdik. Mudanya Kadın Kooperatifi Başkanı Şennur Akgündoğdu hanımefendiye emekleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu projeyle ülkemizdeki birçok kadına örnek olacağız ve özellikle köylerdeki kadınlarımızın kooperatifleşmeyle ilgili gerek İlçe Tarım ve İl Tarım Müdürlüğümüz, gerek Bursa Büyükşehir Belediyemiz gerekse Tarım ve Orman Bakanlığı’mızın desteklerini kadınlarımıza ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Girişimci kadınların ortaya çıkaracakları yeni ekonomik değerlerin ülkemizin kalkınmasında çok büyük bir etken olduğuna dikkat çeken Söğütlü, “Bu vesileyle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur  Aktaş’a Mudanya Kadınları Kooperatifi’nin kurulmasında verdiği destekler için şükranlarımı sunuyorum. Özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin kadınların iş hayatında yer alması konusunda ciddi çalışmaları var. Sayın Emine Erdoğan’ın belirttiği gibi ‘Dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olma hedefimiz, kadınlarımızın ekonomiye katılmasına bağlı. Dünya, kadın ruhuyla yeniden tasarlanmayı bekliyor. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum” ilkesinden hareketle kadınlarımıza her zaman destek olacağız.“diyerek sözlerini bitirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…