Home GÜNCEL Selçuk Türkoğlu’ndan sert yanıt..!

Selçuk Türkoğlu’ndan sert yanıt..!

- Guncellenme Tarihi: 8 Mart 2021 19:39
7 min read
Selçuk Türkoğlu’ndan sert yanıt..! için yorumlar kapalı
0
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i kadınlar gününe dair kutlamada aynı cümle içinde kullanması tepkilere yol açmıştı.
İmamoğlu’nun paylaşım yaptığı “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan’ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” mesajı üzerine ilk tepki İstanbul Miletvekili Yavuz Ağıralioğlu’ndan gelmiş “Anneleri yıllardır evlâtsız bırakan bir cinayet şebekesine mesafesizliğini milli hassasiyet ve haysiyet itirazımız olarak ifade ettiğimiz HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum.” şeklinde tweet atmıştı.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise konu hakkındaki soruya “Türkiye’de biz İYİ Parti olarak herkesin fikrini açıkça söyleyebileceği, eleştirilerini açık, net ortaya koyabileceği, konuşmaktan korkmadığı bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz. Bu Türkiye’nin ilk örneği kendi partimizdir. Dolayısıyla hem İmamoğlu’nun tweet’i hem Sayın Yavuz Ağıralioğlu’nun tutumu kendi görüşlerini, bakış açılarını ortaya koyan, hürriyetçilik ilkesi çerçevesinde değerlendirilmesi gerek iki bakış açısı. Sayın İmamoğlu’nun attığı tweet’i bizim arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular. Dolayısıyla ben de saygı duyuyorum” diye cevap verdi.
Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da tepkisini ortaya koydu ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımla “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’ nun Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener’i, teröristle aralarına mesafe koyamayanlarla aynı tweette anması ülkemizde İYİ Parti ve Genel Başkanımızı yıpratmak için siyasi mühendislik peşinde koşanlarla aynı amaca hizmet etmektir. Asla kabul etmiyoruz.” dedi.
İmamoğlu’nun tweetine ise tepkiler dinmiyor. PKK yandaşları paylaşımı desteklerken bazı İYİ Partili ve CHP’liler yazdıkları yorumlarla hoşnutsuzluklarını dile getiriyor. İşte bu yorumlardan bazıları:
İmamoğlu, bundan sonra senin siyasi hayatının bitmesi için ne gerekiyorsa biz de üstümüze düşeni yapacagız. PKK’nın oyu yetecek mi sana bi dahaki seçimde, bekle gör…..
aka gibi olay. Bu yaptığınız birleştirici bir tutum veya adım olamaz dağda ki teröristi savunan ve bir çok askerimizi şehit edenleri savunan bir PAÇAVRANIN “sayın” diye hitap edilmesi ve EMEKTAR KADINLARLA BİR TUTULMASI SOYTARILIKTIR
Seçimde seni destekledim ama sen terör örgütleriyle teröristlerle ittifak yapıyorsun. Daha oy moy yok sana. Seçimlerde görüşürüz Ekrem Beyciğim
Sayın Genelbaşkanımızın ve partimizin ismini, hiçbir koşulda bir arada olamayacağımız kişi ve yapılarla birlikte geçirilmesini kabul edemeyiz.
Sana yazıklar olsun. Verdiğim oya lanet olsun.
Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı olarak neden sizi değil de Sn. Mansur Yavaş’ı tercih etmemiz gerektiğini gösterdiğiniz için teşekkürler.
2019 seçimlerinde İstanbul BBB.lığı Millet İttifakı adayı olduğun ve seçilmen için gece gündüz çalışan, emek veren, tüm Türkiye’ye açık ve net ”hdp, pkk’nın uzantısıdır.” diyen Genel Başkanım meral_aksener ve @iyiparti liler bu tweetini asla unutmayacak @ekrem_imamoglu!
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…