Home GÜNCEL Mudanya Ak parti İlçe Başkanı İnci Söğütlü 8 Mart Dünya Kadınlar günü Mesajı

Mudanya Ak parti İlçe Başkanı İnci Söğütlü 8 Mart Dünya Kadınlar günü Mesajı

- Guncellenme Tarihi: 8 Mart 2021 08:19
3 min read
Mudanya Ak parti İlçe Başkanı İnci Söğütlü 8 Mart Dünya Kadınlar günü Mesajı için yorumlar kapalı
0

AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde iktidara geldiğimiz ilk günden beri siyasette, iş dünyasında, eğitimde, sağlıkta ve diğer tüm alanlarda kadınların daha çok rol almasını sağladık ve bu anlayışla önemli çalışmalara imza attık. Kadına yönelik şiddetin her zaman karşısında durduk ve bu mücadelemizde hiçbir taviz vermedik. Bizler kadınları güçlendirmenin ülkemizi güçlendirmek olduğuna hep inandık. Bundan sonra da aynı anlayışla hareket edeceğiz.

Kadınları siyasetin öznesi olarak gören Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN: “Kendi kişisel siyasi hikâyemdeki başarımın sırrını bir cümleyle özetleyin derseniz, ‘kadınları demokrasiyle, siyasetle buluşturmayı başarmış olmamdır” diyerek kadınlara ne kadar değer verdiğini göstermiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en fazla kadın Milletvekili bulunan parti AK Parti’mizdir. Türkiye’nin en genç kadın İlçe Başkanı olarak bana bu görevi veren, her alanda biz kadınlara güvenen ve bizlere öncelik tanıyan Sn. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu düşüncelerle öncelikle vatanımızın bekası için şehit düşmüş kahraman kadınlarımızı ve şiddet mağduru kadınlarımızı rahmetle ve minnetle anıyor; canlarından çok sevdikleri evlatlarını,eşlerini babalarını,kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakını kadınlarımızı saygı ve şükranla selamlıyorum.

Emekleri ve fedakarlıklarıyla dünyayı güzelleştirenin tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum .

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…