Home GÜNCEL Bebka’dan Gürsu’nun Gelişimine Gözlem

Bebka’dan Gürsu’nun Gelişimine Gözlem

- Guncellenme Tarihi: 3 Mart 2021 16:03
5 min read
Bebka’dan Gürsu’nun Gelişimine Gözlem için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler, BEBKA Genel Sekreteri Muhammed Zeki Durak, tarafından incelendi.

Kalkınmaya yön veren, yerel sorunlara yine yerel odaklı çözümler sunan, kaynakların yerinde ve etkin kullanımıyla sürdürülebilir kalkınmaya hizmet etme amacı taşıyan BEBKA’nın yetkililerinin, hayata geçirdikleri projeleri incelemesinden gurur duyduklarını belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Gürsu’muz ve Bursa’mız için örnek bir merkez olan Kollektif Kariyer Merkezimiz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi özenle inceleyerek, proje ekibimizi yüreklendiren desteği için BEBKA Genel Sekreteri Sayın Muhammed Zeki Durak’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

‘Bebka ile İşbirliği Artacak’

Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi bünyesinde görev yapan ekibin, istihdam odaklı çalışmaları, gençler, kadınlar ve çocuklara yönelik gerçekleştirdiği projelerle örnek olacak çalışmalara imza attığını vurgulayan Başkan Işık, “Yılmayan bir motivasyonla çalışan ekibimiz, BEBKA’yla artacak iş birliğiyle daha fazla mesafe kat edecektir” dedi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan BEBKA Genel Sekreteri Muhammed Zeki Durak, ziyaretin ardından, Gürsu Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kollektif Kariyer Merkezi, Steam Atölyesi ve Kadın Kooperatifi’nde incelemelerde bulundu. Önemli hedefler doğrultusunda, heyecan duyularak hayata geçirilmesi için çabalanan tüm projelere destek olmak anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayan Durak, Gürsu Belediyesi’nin, ilçenin gelişimini sağlama yönünde yaptığı samimi çaba içeren hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirtti.

‘Yerli ve Milli Girişimlere Tam Destek’

Yerli ve milli girişimcilerin yetişeceği Kollekif Kariyer Merkezi’nde inceleme yapan Durak, Bursa’nın girişimcilik ekosistemine katkı sağlayacak olan bu merkezi hayata geçirdikleri için Başkan Işık’a teşekkür etti. Durak, Gürsu İlçesi’nde genç potansiyel nüfusun varlığına işaret ederek, Bursa’nın tamamında yerli ve milli girişimciliğe katkısı olan gençlere BEBKA olarak desteklerinin her zaman olacağını ifade etti. Yerel yönetimlerin kalkınmada kilit rol üstlendiğini de vurgulayan Durak, “Gürsu Belediyesi’nin, ilçenin gelişimini sağlama yönünde yaptığı samimi çaba içeren hizmetleri bu anlamda takdirle karşılıyoruz. Çabaların daha da güzel sonuçlara ulaşması için daha fazla güç birliğine hazırız. Gürsu’da olduğu gibi diğer ilçelerimizin de kalkınma yolculuğunda yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘İstihdam ve Bilimsel Çalışmalara Destek’

Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi koordinasyonuyla, firmalarla yapılan iş birlikleriyle, iş arayanlar ve iş verenler biraraya getirilerek istihdama katkı sağlanmakta, kamu kurumlarıyla da iş birliği protokolleriyle güç birliği yapılmakta.

Merkez ayrıca, yeni nesillerin geleceğin mesleklerine yönelik yetişmesinde, oluşturulan Steam Atölyesi’yle, robot üretimi ve bilimsel çalışmalar konusunda firmalarla iş birliği gerçekleştirme noktasında da bir ilk olma özelliği taşıyan çalışmalara imza atıyor.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir Şehit Yakınlarını ve Gazileri Ziyaret Etti

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Şehitler Haftası nedeniyle şehit yakınlarını ve gaz…