Home GÜNCEL Gürsu Gençlik Merkezi’nden Online Canlı Yayın Sokak Konseri

Gürsu Gençlik Merkezi’nden Online Canlı Yayın Sokak Konseri

- Guncellenme Tarihi: 27 Şubat 2021 13:33
2 min read
Gürsu Gençlik Merkezi’nden Online Canlı Yayın Sokak Konseri için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesi, “Her Yer Sahne, Her Yerde Müzik” sloganıyla düzenlediği online canlı yayın sokak konserlerini sürdürüyor.

Gürsu Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanan konser, Gürsu’nun yeni kültür, sanat ve etkinlik merkezi olarak hizmet vermeye başlayan Gençlik Merkezi önünde gerçekleştirildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Her hafta, Gürsu’muzun farklı noktalarında düzenlediğimiz online canlı yayın sokak konserlerimizden birini daha, gençlerimizin kültürel etkinlik ve buluşma mekanı olacak Gençlik Merkezi’mizde gerçekleştirdik. İnşallah, pandemi sürecinden kurtulduğumuz günlerde, gençlerimizle, hemşehrilerimizle, yan yana, coşkuyla izleyeceğimiz konserlerimize kavuşmak dileğiyle, Gençlik Merkezi’mizdeki ilk konserimizi online olarak gerçekleştirmiş olduk. Gençlik Merkezi’mizin hizmet vermeye başlamış olmasının heyecanını yaşıyoruz. Gürsu’muz için en önemli projelerimizden birini daha ilçemize kazandırmış olmanın gururuyla ilçemize hayırlı olsun inşallah” dedi.

Pandemi sürecinin ağır etkilerinin herkesin üzerinde yoğun baskı oluşturduğu bu günlerde, her hafta başka bir sokakta, Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen sokak konserleriyle, Gürsu’lulara moral veriliyor.

Kültür kenti Gürsu’yu oluşturmak hedefiyle, Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen konserler; maske, mesafe ve temizlik kuralları gözetilerek gerçekleştiriliyor. Konserler sırasında izleyicilerin kalabalık bir kitle olarak toplanması engelleniyor.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …