Home GÜNCEL SEYMENLER: “Mehmet Er’in iddiaları çukur siyasetidir.”

SEYMENLER: “Mehmet Er’in iddiaları çukur siyasetidir.”

- Guncellenme Tarihi: 25 Şubat 2021 16:49
9 min read
SEYMENLER: “Mehmet Er’in iddiaları çukur siyasetidir.” için yorumlar kapalı
0

CHP Mudanya meclis üyesi Mehmet Er tarafından MHP meclis üyesi Bülent Erden’e karşı yapılan açıklamadan sonra Mudanya durulmuyor. MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler’in zehir zemberek

CHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet ER’in sosyal medya hesabından MHP Mudanya İlçe teşkilatımızın çalışmaları ve Meclis Grup Sözcümüz Bülent Erden hakkında paylaştığı siyasi nezaketten uzak çirkin satırları ve mesnetsiz iddiaları seviyesizliktir, çukur siyasetidir, rezilliktir.

Mehmet Er, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Mudanya adına sorduğumuz sorulara cevap verememesinden dolayı mahcup olacağı, utanacağı yerde, camiamıza kara çalmaya çalışan cümleleri kuracak basiretsizliğe düşmüştür. Anlaşılan o ki, CHP’li Mehmet Er’in in havzalası ve kapasitesi Milliyetçi Ülkücü hareketin büyüklüğünü, faziletini, ulviliğini anlayacak durumda değildir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle; Milliyetçi Ülkücü Hareket Hak yolundan dönmez, halkın çizgisinden sapmaz, hakkını yedirmez, haksızlığa asla gelmez. Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin ve Türkiye’nin bekasını her türlü, ikbal, makam ve mevkiden önde tutan anlayışından asla vazgeçmez. Bu yüzden hiç kimse sabrımızı yanlışa yormamalı, kutlu davamızın emanetlerini çiğnemeye, adına kara çalmaya kalkmamalıdır.
Fikri ve siyasi varlığımızı sorgulamaya çalışan, ilkesiz ve iradesiz zihniyete fırsat vermeyiz, göz yummayız. Bu zihniyet önce etrafına baksın. CHP Meclis üyesi Mehmet ER, nerede düştüyse oradan kalksın, önce etrafına baksın. İsmine yakışır şekilde siyaset yapmak istiyorsa, ER meydanına çıkıp Mudanya için sorulan sorulara mertçe cevap versin. Maval okumasın.

Milliyetçi Ülkücü Hareket ahlaki, meşru ve hukuki olmak kaydıyla herkesin hayat, düşünce, inanç ve ifade hakkına saygı duyar. Ama sosyal medya paylaşımlarında, altlarındaki yorumlarda haddi aşan, siyasi nezaketten uzak, pervasız söylem de bulunan hayat boyu bir baltaya sap olamamış klavye müptezelleri ayaklarını denk alsın, akıllarını başına devşirsin, hadlerini bilsin. Yazdıklarının cevabını vermekte bir an tereddüt etmeyiz.

Bununla birlikte CHP Mudanya Meclis üyesi illa bir şeyi sorgulayacaksa PKK ile simbiyoz ilişki kuran zillet ittifakını, HDP’nin yuvalandığı teşkilat kademelerini, Atatürk demekten imtina eden il başkanlarını, PKK ve YPG’ye terörist diyemeyen idarecilerini sorgulasın. İş işten geçmeden çöp, çamur ve çukur siyasetinden sıyrılıp; vatan, millet bayrak doğrultusunda kendilerine yeni bir yön vermelerini şiddetle öneriyoruz.

CHP Mudanya’da mızrak çuvala sığmamaktadır. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Ortaçağ anlayışından kalma vasat belediyeciliğini; Ne CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın’ın gündemi genel siyasete çekip ilgiyi Mudanya’dan uzaklaştırma çabaları, ne de CHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Er’in meşru olmayan mesnetsiz iddiaları örtmeye yetmeyecektir.

Mudanya’nın en büyük talihsizliği Hayri Türkyılmaz Belediyeciliği ile karşı karşıya kalmasıdır. Mudanya’nın 7 yılı heba olmuş, geri kalan 3 yıl içinde adeta acı çekmektedir. Hayri Türkyılmaz belediyecilik adına verdiği sözleri tutamamış, hizmeti sadece reklam panolarındaki afişlerde kalmıştır.

Hizmet üretemeyen, gönüllere giremeyen, reklam panolarındaki afişleriyle avunan, küskün üretmekten başka icraatı olmayan Belediye Başkanı; Mudanya’ya dair hiçbir fikri, önerisi ve açıklaması olmayan, genel siyasi konularla gün geçiren ilçe başkanı, karşılarında üretken, fikir veren belediye meclis üyesi görünce örnek almak yerine çamur atan belediye meclis üyeleri ile CHP Mudanya’da adeta Ortaçağ karanlığında kalmıştır ve büyük bir kaos içindedir.
CHP Mudanya’daki siyasi kangren günbegün CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’yı ele geçirmekte, metastaz yapmaktadır. İsmet Karaca, ya kangrenli organı kesip atacak, ya da komple CHP Bursa İl teşkilatları siyasi kadavra haline gelecektir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kurmuş oldukları Cumhur İttifakı milli hedeflere bağlı, millete hizmet aşkına dayalı, vatan, bayrak, devlet ve millet uğruna Lider ülke Türkiye yolunda Türk Milletinin birlik beraberlik kaynağı ve umududur.

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı teşkilatı Cumhur İttifakı’nın pusulası olan millete hizmet aşkıyla Mudanyalı hemşehrilerimiz için var gücüyle çalışmaya, üretmeye, soru sormaya, Mudanya’nın vicdanı ve gür sesi olmaya Allah’ın izniyle devam edecektir.

Erkut SEYMENLER
MHP Mudanya İlçe Başkanı

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …