Home GÜNCEL Kaldırımlar Kar Ve Buzdan Temizleniyor

Kaldırımlar Kar Ve Buzdan Temizleniyor

- Guncellenme Tarihi: 18 Ocak 2021 13:42
2 min read
Kaldırımlar Kar Ve Buzdan Temizleniyor için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, kar yağışı sonrası başta ana arterler olmak üzere şehrin genelinde kaldırımların kar ve buzdan temizlenmesi için çalışma başlattı. 50 kişili ekip, vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için kaldırımları temizliyor.

Kar yağışıyla birlikte çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran İnegöl Belediyesi, köy yollarının ulaşıma kapanmaması için 24 saat mesaisini sürdürüyor. Bir yandan da şehir merkezinde yolların temizlenmesi ve tuzlama çalışmaları devam ederken, sabah saatlerinde sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle yaya ulaşımını da kolaylaştırmak adına kaldırım temizliği başladı.

50 PERSONEL SAHADA
İnegöl Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü kontrolünde başta ana arterler olmak üzere şehrin genelinde kaldırımları kar ve buzdan temizliyor. Cadde ve sokaklarda temizlik görevlisi 30 personele ilave destek olarak 20 kişiden oluşan 3 ekip daha kaldırım temizliği için görevlendirildi. Toplamda 50 personel, İnegöl’ün cadde ve sokaklarını kar ve buzdan temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Zorlu koşullarda vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması, kayma ve yaralanma gibi olumsuzluklarla karşılaşılmaması adına yapılan kaldırım temizlikleri, özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde kesintisiz devam ediyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …