Home GÜNCEL RUMELİSİAD 81. Rumeli Buluşması’nda ‘Kripto Paraların Geleceği’ masaya yatırıldı

RUMELİSİAD 81. Rumeli Buluşması’nda ‘Kripto Paraların Geleceği’ masaya yatırıldı

- Guncellenme Tarihi: 15 Ocak 2021 11:39
3 min read
RUMELİSİAD 81. Rumeli Buluşması’nda ‘Kripto Paraların Geleceği’ masaya yatırıldı için yorumlar kapalı
0

Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD), geleneksel hale getirdiği Rumeli Buluşmaları’na devam ediyor.

Yaşanan korona virüs salgını nedeniyle video konferans üzerinden gerçekleştirilen 81’inci Rumeli Buluşması’nda geleceğin yatırım aracı ve kağıt paraların yerini alması beklenen kripto paralar masaya yatırıldı. ‘Kripto Paraların Geleceği Nedir?’ konulu konferansa, Ekonomist Murat Sağman ve Bitexen Teknoloji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem konuşmacı olarak katılım gösterdi.

Konuşmacılar kritik mesajlar verdi

Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte, üyeler ev ve iş yerlerinden video konferansa katılarak konuşmacıları dinledi. Üyelere kripto paralar hakkında detaylı bilgiler veren konuşmacılar, sanal paralarla ilgili herkesin merak ettiği soruları cevapladı ve kritik mesajlar verdi.

Kripto paralara ABD’den Çin’e kadar pek çok ülkenin yatırım yaptığını belirten konuşmacılar, bu sanal paraların uçsuz bucaksız bir potansiyeli olduğunu kaydetti.

Yoğun katılım

Sağman ve Erdem’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova da, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.

Dernek olarak geleneksel hale getirdikleri Rumeli Buluşmaları’na her koşulda devam ettiklerini ifade eden Kumova, “İçinde bulunduğumuz korona virüs salgını nedeniyle etkinliğimizi video konferans üzerinden gerçekleştirdik. Üyelerimiz ev ve iş yerlerinden yoğun bir katılım gösterdi. 81’inci Rumeli Buluşması’nda değerli konuşmacılarımız kripto paralarla ilgili önemli ipuçları verdiler” dedi.

Rumeli Buluşmaları’nda alanında uzman isimleri dernek üyeleri ile bir araya getirdiklerini belirten Kumova, bu tür etkinliklere devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ kapsamında, 7 ayda 90 ton atık cam …