Home GÜNCEL Ak Parti Mudanya’dan yeni yıl Ziyaretleri

Ak Parti Mudanya’dan yeni yıl Ziyaretleri

- Guncellenme Tarihi: 1 Ocak 2021 08:55
3 min read
Ak Parti Mudanya’dan yeni yıl Ziyaretleri için yorumlar kapalı
0

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci SÖĞÜTLÜ, yöneticileri ile birlikte yeni yıla ailelerinden uzakta görevleri başında girecek olan güvenlik güçlerini, sağlık çalışanlarını, taksi şoförlerini ve hastaları ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Bademli Jandarma Karakol Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Güzelyalı Hizmet Binası Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, Mudanya Devlet Hastanesi ve Mudanya Taksi Durağı’nı ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan İnci SÖĞÜTLÜ:

“Daha önce hiç yaşamadığımız bir süreçten geçiyoruz. Pandemi sebebiyle hepimiz sevdiklerimizden uzak bir şekilde yeni yıla giriyoruz. Biz her yıl olduğu gibi bu yıl da güvenlik güçlerimizi, sağlık çalışanlarımızı ve şöförlerimizi ziyaret ettik. Onlar her yıl bizlerin huzur ve güvenliği için ailelerinden uzakta görevleri başında yeni yıla giriyorlar. 2020 yılında güvenlik güçlerimiz ve sağlık çalışanlarımız her zamankinden çok daha fazla fedakarlık gösterdiler. Biz de onlara moral vermek adına ziyaret etmek istedik. Sağlık çalışanlarımızı ziyaret sırasında hastanede tedavi altında olan vatandaşlarımızı da ziyaret etme fırsatımız oldu. Bu ziyaretimiz onları çok mutlu etti.Bizlere, Devletimize ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a hayır duaları ettiler. Halkımızın hayır dularıyla millet ve devlet el ele bu zor günleri en kısa zamanda atlatarak sağlıklı günlerimize geri döneceğiz inşallah.” Dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…