Home GÜNCEL Başkan Mustafa Işık: “Engelleri birlikte aşmak için biz hep onlarlayız”

Başkan Mustafa Işık: “Engelleri birlikte aşmak için biz hep onlarlayız”

- Guncellenme Tarihi: 4 Aralık 2020 15:40
2 min read
Başkan Mustafa Işık: “Engelleri birlikte aşmak için biz hep onlarlayız” için yorumlar kapalı
0

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu’da yaşayan engelli vatandaşları ziyaret etti.

Engelli sandalyesine ihtiyacı olan vatandaşlara sandalyelerini teslim eden Başkan Işık, çeşitli hediyeler de takdim ettiği engelli çocuk ve yetişkinlerin isteklerini dinledi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde değil sadece, tüm hizmetlerimizi, onların yaşamlarındaki engelleri ortadan kaldırmak hassasiyetiyle gerçekleştiriyoruz. Gürsumuz’un engelsiz bir kent olması için; kılavuzlu taşlar, asansörler, engelli aracı şarj istasyonları, engelsiz yaşam parkı, kaldırım ve yol çalışmaları, engelli araç yardımlarımızın yanında hayata geçirdiğimiz projelerle, eğitimlerle, beceri kurslarıyla, gelişim seminerleriyle, geziler ve etkinliklerle de gerek ekonomik gerek sosyal anlamda engelli kardeşlerimizin yanında oluyoruz” dedi.

​Gürsu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri ve Ak Parti İlçe Teşkilatıyla birlikte yapılan ziyaretlerde engelli vatandaşların yaşam koşullarını daha iyileştirmek amacıyla kendilerinin ve ailelerinin talepleri dinlendi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …