Home GÜNCEL Yıldırım’da Kış Çicekleri Toprakla Buluşuyor

Yıldırım’da Kış Çicekleri Toprakla Buluşuyor

- Guncellenme Tarihi: 28 Kasım 2020 16:15
4 min read
Yıldırım’da Kış Çicekleri Toprakla Buluşuyor için yorumlar kapalı
0

Şehir estetiği için birçok uygulamayı hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemeleriyle de ilçenin güzelliğine güzellik katıyor.
Yıldırım’a parklar ve dinlenme alanları kazandırmayı sürdüren Yıldırım Belediyesi, görsel güzelliğe yönelik çalışmalarını da sürdürüyor. Bu çerçevede parklara ekilen her mevsime uygun çiçekler ilçeye ayrı bir güzellik katıyor. Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, içinde bulunduğumuz kış mevsimine karşı ağaç ve çim alanlarında dip açımı, gübreleme ve deforme olan ağaçların yenilenmesi ile parkların temizliğini gerçekleştirerek hem ağaçlar ve bitkileri koruma altına alıyor hem de yapılan budama çalışmaları ile ağaçların sağlıklı kalmasını sağlıyor.
‘İLÇEMİZİ ZENGİNLEŞTİRİYORUZ’
Yıldırım’ın sürdürülebilir çevre stratejisi kapsamında mevcut park ve bahçelerin bakımlarının belirli aralıkla yapıldığını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla ilçeye estetik bir kimlik kazandırdıklarını belirtti. Şehirlerin zenginliğinin parkların ve yeşil alanların fazlalığı ile doğru orantılı olduğuna işaret eden Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın mahallerde rahat nefes alabildikleri, günlük yaşamın stresinden uzaklaştıkları, çocuklarımızın oyun oynayabildiği park ve bahçelerimizin bakımlarını aksatmadan devam ettiriyoruz. Bir şehirde parklar ne kadar fazla ise insanlar o kadar mutludur. Yıldırım’ın yeşil ve güzel bir şehir olabilmesi için Yıldırım Belediyesi olarak her fırsatta yaptığımız çalışmalarla çevreye verdiğimiz önemi gösteriyoruz. Çevrenin korunması ve yaşatılması projesi içerisinde yer alan ‘Yeşil Yıldırım’ hedefini gerçekleştirmek adına ağaçlandırma çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …