Home GÜNCEL Osmangazi’den Online Dans Programı

Osmangazi’den Online Dans Programı

- Guncellenme Tarihi: 20 Kasım 2020 12:48
2 min read
Osmangazi’den Online Dans Programı için yorumlar kapalı
0

Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle çalışmalarını online olarak sürdüren Osmangazi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, son olarak Bursa yöresine ait olan küçük oyunu tanıttı.

Osmangazi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, bünyesinde bulundurduğu 90 dansçıyla birbirinden renkli online eğitim programları geçekleştiriyor.
Genel Sanat Yönetmeni Vedat Planalı eşliğinde gerçekleştirilen eğitimler, koronavirüs salgınından dolayı belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanıyor. Dans tutkunları bir yandan yöresel oyunların tüm inceliklerini öğrenirken, diğer yandan evlerinde keyifli vakit geçirebilme imkanı buluyor.

Programların oldukça keyifli geçtiğini belirten Genel Sanat Yönetmeni Vedat Planalı, “Bizler, topluluk olarak ulusal ve uluslararası platformlarda belediyemizi temsil ediyoruz. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz eğitimlerimizi tedbirli bir şekilde yeniden başlatmanın heyecanını yaşıyoruz. Her hafta belirlediğimiz farklı koreografi üzerinden çalışmalar yaparak, gönülleri dans tutkusuyla dolu insanlarla buluşuyoruz. İnşallah, en yakın zamanda sağlıklı günlerimize geri döneceğiz. Topluluk olarak her yıl düzenlediğimiz ‘Saltanatın Adımları’ gösterimizi yeniden seyircimize sunacağız” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…