Home GÜNCEL Yeniceköy’de Parklar Yenileniyor

Yeniceköy’de Parklar Yenileniyor

- Guncellenme Tarihi: 21 Ekim 2020 17:02
4 min read
Yeniceköy’de Parklar Yenileniyor için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Mahallesinde kullanım ömrünü tamamlamış 10 farklı çocuk oyun alanını revize etmek için çalışmalara başladı.

Hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Mahallesinde çocuk parklarını revize etmek için çalışma başlattı. Kullanım ömrünü tamamlamış 10 ayrı alandan 3’ünde çalışmalar sürerken, 7 ayrı parkın da tespitleri yapıldı.

ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ PARKLAR YENİLENİYOR

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, bugün beraberindeki heyetle birlikte Terminal Caddesi üzerinde bulunan çocuk oyun alanı ile yanında bulunan koruluk alanda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Başkan Yardımcısı Dülger, “Bugün Yeniceköy Mahallesi Terminal Caddesindeyiz. Yeniceköy Mahallesinde yakın zamanda ekonomik ömrünü tamamlamış olan eski parklarda revizyon çalışmalarını başlattık. Bugün yine burada yaklaşık 1000 m2 alan içerisinde ömrünü tamamlamış bir parkımızı revize etmeye başladık. Yaptığımız çalışma kapsamında 170 m2 çocuk oyun alanı, 130 m2 fitness alanı, 100 m2 yeşil alan, 500 m2 sert zemin, tretuvar ve oturum alanları bulunmakta. Çocuk oyun alanının zemini dökme kauçuk zemin, fitness alanının zeminini de akrilik zemin uygulaması şeklinde yapıyoruz” dedi.

KORULUK ALAN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Koruluk alan çalışması hakkında da bilgi veren Dülger, şöyle devam etti: “Hemen yan tarafta da yine 1000 m2’lik bir alan üzerinde koruluk alan çalışması yapıyoruz. Koruluk alanın etrafını tretuvarla çevirerek ilgili çalışmalarımızı bitirip oranın da güzel bir koruluk alana dönüşmesi için çalışmalarımızı yapıyoruz. Burada da yine 250 m2’lik bir sert zemin alanı olacak. Kalan 740 m2 ise yeşil alan olacak.”

10 PARK REVİZE EDİLMİŞ OLACAK

“Yeniceköy Mahallemizde farklı alanlarda da revize çalışmalarımız sürüyor. 430. Sokakta çocuk oyun alanı, Karşıya Caddesinde de yine bir çocuk oyun alanının revizesi devam ediyor. Yeniceköy Mahallemizde önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalarla toplamda 10 çocuk oyun alanımızda revize çalışması yapılmış olacak.”

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden Gölcük ve Ümitalan’a Düğün Salonu

Kestel Belediyesi tarafından Gölcük ve Ümitalan Mahallelerinde tamamlanan düğün salonları …