Home GÜNCEL Eski Bahçekaya’da Sokaklar Parke Taşıya Kaplanıyor

Eski Bahçekaya’da Sokaklar Parke Taşıya Kaplanıyor

- Guncellenme Tarihi: 21 Ekim 2020 17:10
3 min read
Eski Bahçekaya’da Sokaklar Parke Taşıya Kaplanıyor için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, Eski Bahçekaya Mahallesinde parke taş çalışmasını sürdürüyor. 2000 m2’lik alanda devam eden çalışmalarla sokaklar çamurdan kurtulacak.

Merkezle birlikte kırsalda da hizmet yarışına devam eden İnegöl Belediyesi, parke taş uygulamalarıyla köylerin sokaklarını yazın toz kışın çamur derdinden kurtarıyor. Bu kapsamda Eski Bahçekaya Mahallesinde üstyapı çalışmaları kapsamında parke taş uygulamasına başlandı. 2000 m2 parke taşıyla sokakları şehir merkezini aratmayacak hale gelen kırsal mahallede, devam eden çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit beraberindeki heyetle birlikte inceledi.

2000 M2 PARKE TAŞ UYGULAMASI

İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Eşref Yiğit, “Bugün İnegöl’ümüzün güzel kırsal mahallelerinden Eski Bahçekaya’dayız. Burada üstyapıyla alakalı parke taş çalışmalarımız devam ediyor. Meclis üyesi ve yönetici arkadaşlarımızla yapılan çalışmayı yerinde inceleyelim istedik. Yaklaşık 2000 m2 kilitli parke taş çalışması olacak burada. Çalışmanın belediyemize maliyeti de 70 bin TL civarında” dedi.

SORUNLARI ÇÖZMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Eski Bahçekaya’da daha önce de farklı alanlarda çalışmalar yapıldığını hatırlatan Yiğit, “Mahallemizde daha önce de bir dizi çalışmamız oldu. Burada meydanla ilgili bir sıkıntı vardı. Kamulaştırma ve meydan düzenlemesini önceki yıllarda yapmıştık. Bugün de üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak mahallemizin ne ihtiyacı varsa gidermeye, sorunları çözmeye devam edeceğiz. Yapılan çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Dündar’dan Dönüşüm Müjdesi

Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Dündar yeni seçim ofisini kent…