Home GÜNCEL Bursa’nın 250 Büyük Firması’nda Bursa OSB Ağırlığı…

Bursa’nın 250 Büyük Firması’nda Bursa OSB Ağırlığı…

- Guncellenme Tarihi: 1 Ekim 2020 11:28
3 min read
Bursa’nın 250 Büyük Firması’nda Bursa OSB Ağırlığı… için yorumlar kapalı
0

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2019 yılı verileriyle açıklanan Bursa’nın 250 Büyük Firması araştırmasında Bursa OSB’de faaliyet gösteren firmalar ağılıklarını bir kez daha hissettirdiler.

Bursa’nın 250 Büyük Firması arasında Bursa OSB’de faaliyet gösteren 43 firma bulunuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, “Türkiye’nin ilki ve her zaman örneği olan Bölgemiz ve bölgemizde yer alan firmalar üretim, yaratılan katma değer, ihracat ve istihdamla da Bursa ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bursa’nın 250 Büyük Firması Araştırmasının sonuçları bunu bir kez daha göstermiştir” dedi.

Bursa OSB Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Bursa OSB’de faaliyet gösteren 43 firma, Bursa’nın 250 Büyük Firmasının toplam cirosunun yüzde 33’unu elde ediyor.

Bursa ihracatının yüzde 50’si Bursa OSB’den
Bursa OSB’de faaliyet gösteren 43 firma, Bursa’nın 250 Büyük Firması tarafından yapılan toplam ihracatın yüzde 50’sini, üretimden satışların yüzde 36’sını, istihdamın da yüzde 18’ini gerçekleştiriyor.

Durmaz: “Firmalarımızı kutluyorum”

Bursa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Bursa’nın 250 Büyük Firması arasında yer alan Bursa OSB firmalarını ve İlk 250 Firma Araştırması’nda yer alan diğer bütün şirketleri kutladığını belirtirken, “Fabrikalarımız durmadan çalışmaya, üretmeye devam ediyor ve ekonomimize katkı anlamındaki hassasiyetimiz bundan sonra da devam edecektir” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…