Home GÜNCEL Vekil Ödünç’ten MÜSİAD’a ziyaret

Vekil Ödünç’ten MÜSİAD’a ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 30 Eylül 2020 10:42
3 min read
Vekil Ödünç’ten MÜSİAD’a ziyaret için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay tarafından ağırlanan Vekil Ödünç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 1 Ekim’de açılacağını belirterek kendilerini bekleyen yoğun tempoya hazırladıklarını söyledi.

Bursa için sahada olduklarını ve çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Vekil Atilla Ödünç şöyle konuştu: “Bursa’mız bizim için çok değerli, çalışmalarımıza pandemi tedbirleri çerçevesinde ara vermeden devam ediyoruz. Kongrelerimiz çok şükür yaptık. Bursalılarla beraber sahada olmak çok güzel ve bambaşka bir duygu. Meclisin açılmasını ve çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeyi umuyoruz.”

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç’ü Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay da kurumun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

MÜSİAD Bursa Şubesi üyeleri olarak, Bursa’nın kalkınmasına daha çok katkı sağlamak için üretmeye, istihdama ve ihracata devam ettiklerini vurgulayan Başkan Alpay da, “Bursa’mız en iyi olanakları hak ediyor. MÜSİAD ailesi olarak üretimde üstümüze düşeni Allah’ın izniyle yerine getirmeye çalışıyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin kalkınması için var gücümüzle üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret karşılıklı bilgi alışverişi ve genel değerlendirmelerle tamamlandı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…