Home GÜNCEL “Işığın kenti”nde uluslararası sergi

“Işığın kenti”nde uluslararası sergi

- Guncellenme Tarihi: 30 Eylül 2020 12:12
2 min read
“Işığın kenti”nde uluslararası sergi için yorumlar kapalı
0

Orhan Holding’in 2019 yılında düzenlediği 15. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda ödüle değer görülen 33 eser, Nilüfer Belediyesi Gölyazı Kültürevi’nde sergileniyor.

Orhan Holding’in 21 yıldır düzenlediği, son 15 yılda da uluslararası düzeyde gerçekleştirdiği Orhan Holding Uluslararası Fotoğraf Yarışması 2019 yılında da büyük ilgiyle gerçekleşti. 2019 yılında düzenlenen Orhan Holding 15. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda ödül alan eserler Nilüfer Belediyesi ev sahipliğinde Gölyazı Kültürevi’nde izlenime sunuldu.
2019 yılında “Serbest” temasıyla düzenlenen yarışma; renkli, siyah beyaz ve deneysel olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi. Vietnam’dan Bangladeş‘e, Amerika’dan İran, Macaristan, Romanya, İsveç ve Singapur’a kadar 62 ülkeden, 839 fotoğraf sanatçısının katıldığı yarışmada, toplam 7 bin 641 fotoğraf değerlendirmeye alınmıştı.
Uluslararası Fotoğraf Federasyonu (FIAP) tarafından gümüş plaketle ödüllendirilen ve bütün dünyada fotoğraf sanatçıları tarafından yakından takip edilen yarışmada ödüle ve sergilenmeye değer bulunan eserler, Gölyazı Kültürevi’nin özgün atmosferinde fotoğraf meraklıları ile buluştu. Tarihi, doğal güzellikleri ve “Işığın Kenti” ünvanı ile fotoğraf tutkunlarını kendisine çeken ve Avrupa’nın en güzel 30 kasabası arasında gösterilen Gölyazı’da açılan sergi, 15 Kasım 2020 tarihine kadar izlenime açık kalacak.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Karacabey, Gelecek 100 Yıla Hazır

Ramazan ayının manevi coşkusunun en güzel şekilde yaşandığı Karacabey’de, Bursa Büyükşehir…