Home GÜNCEL Halk sağlığı adına işbirliği mesajı

Halk sağlığı adına işbirliği mesajı

- Guncellenme Tarihi: 30 Eylül 2020 16:21
3 min read
Halk sağlığı adına işbirliği mesajı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne yeni atanan Uzman Doktor Ahmet Timur, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret ederek, halk sağlığı adına ortak çalışma mesajı verdi. Başkan Erdem de, bu konuda ortak çalışmalara her zaman hazır olduklarını belirtti.

Nilüfer İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne yeni atanan Uzman Doktor Ahmet Timur, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti.
Başkan Erdem Timur’a yeni görevi için hayırlı olsun diyerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Erdem, pandemi döneminde sağlık çalışanlarının yükünün daha da arttığını belirterek, Nilüfer Belediyesi olarak her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti.
Nilüfer Belediyesi’nin geçmiş yıllarda hem Nilüfer İlçe Sağlık Müdürlüğü hem de Uludağ Üniversitesi ile işbirliği yaparak halk sağlığını korumak adına önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Başkan Erdem, “Bundan sonraki süreçte de Nilüfer Belediyesi olarak halkımızın sağlığını korumak adına yapılacak bütün çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz. Bu konuda her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
Nilüfer İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Timur da bu süreçte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, salgınla mücadelenin ön planda olduğu bu dönemde bütün sağlık çalışanlarının canla başla çalıştığını ifade etti. Halk sağlığı adına Nilüfer Belediyesi ile ortak çalışmalar yapabileceklerini belirten Timur, “Vatandaşların hastalık sürecinin yanı sıra, hastalıklara yakalanmamaları adına da önemli çalışmalar yapıyoruz. Halkı bilgilendirme çalışmalarını önemsiyoruz ve bu konudaki çalışmaları artırarak sürdüreceğiz” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …