Home GÜNCEL KIZILAY ve BAKSİAD’dan ortaklaşa kan bağışı kampanyası…

KIZILAY ve BAKSİAD’dan ortaklaşa kan bağışı kampanyası…

- Guncellenme Tarihi: 23 Eylül 2020 12:46
4 min read
KIZILAY ve BAKSİAD’dan ortaklaşa kan bağışı kampanyası… için yorumlar kapalı
0

Kızılay Yıldırım Şubesi, Kızılay Osmangazi Şubesi ve Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) işbirliğinde “Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyası” düzenlenecek.

24 Eylül ve 25 Eylül tarihlerinde 11.00-19.00 saatleri arasında Vişne Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan “Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyası” hazırlık toplantısı BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Kızılay Kan Merkezi müdürü Orhan Emin Latif, Kızılay Osmangazi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay, Kızılay Yıldırım Şubesi Başkanı Engin Bozbey ve Yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla BEKSİAD merkezinde gerçekleştirildi.

Kızılay yöneticilerinin sürdürülen projeler hakkındaki bilgilendirmesinden sonra konuşan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız Kızılay’ın tüm insanlar için gerekli biri kurum olduğunu vurguladı. Kızlay’ın çabalarının çok önemli olduğunu ve yapılması kararlaştırılan Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyası’nın vatandaşlar için hayati önem taşıdığını dile getiren BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız üyeleriyle birlikte ellerinden geldikçe kampanyaya destek bulunacaklarının altını çizdi. Yıldız şöyle konuştu, “İnsanları hayattın normal akışından alıkoyan bazı dönemler yaşayabiliyoruz. Doğal afetler ve pandemi gibi insanlığı tehdit eden zamanlarda bir yardım eli her şeyi değiştiriyor. Bu dönemlerde insanların yardımına koşan kurum Kızılay’a yardımcı olmaktan onur duyarız. Toplum yararına çalışmalar yapan bir kurum. Vatandaşlarımızın sağlığına kavuşması için herkesi kampanyaya destek vermesini rica ediyorum. Üyelerimizle birlikte Kızılay’ın çalışmasına katılacağız, bir hayatın kurtarılmasına katkıda bulunabilirsek o bize yeter.”

Toplantıda konuşan Türk Kızılay Bursa Kan Merkezi Müdürü Dr. Orhan Emin Latif, de BEKSİAD yönetimine destekleri için teşekkür etti. Kan bağışının düşük seviyelerde olduğuna dikkat çeken Latif, tüm vatandaşları kan bağışı yapmaya çağırdı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …