Home GÜNCEL ULUTEK Kuluçka Merkezi’nde Girişimciler Hedeflerine Sağlam Adımlarla İlerliyor

ULUTEK Kuluçka Merkezi’nde Girişimciler Hedeflerine Sağlam Adımlarla İlerliyor

- Guncellenme Tarihi: 20 Eylül 2020 12:40
3 min read
ULUTEK Kuluçka Merkezi’nde Girişimciler Hedeflerine Sağlam Adımlarla İlerliyor için yorumlar kapalı
0

ULUTEK Teknopark’ın ön kuluçka ve kuluçka girişimcileri, ULUTEK ve Uludağ Üniversitesi TTO yetkilileri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan KARAGÖZ girişimcilerin ekosistemin çok değerli bileşeni olduğunu vurguladı.
Kuluçkaların gelişimlerini desteklemenin ULUTEK’in önceliklerinden olduğunu belirten Prof.Dr. İrfan Karagöz, girişimcilerin karşılaştıkları problemleri dinleyerek, çözüme kavuşturmak adına çalışma yürüttüklerini belirtti. Girişimcilerin benzer süreçleri tecrübe ederek, benzer sorunlarla karşılaştığını ifade eden Karagöz, ULUTEK ve Uludağ Üniversitesi TTO’nun tüm imkanlarını kullanarak girişimcilerinin önünü açmanın, her iki kurumun da önceliklerinden olduğunu vurguladı. Girişimciler çeşitli talep ve önerilerini dile getirirken, ilk aşamada bilhassa ürünlerinin ticarileştirilmesi noktasında problem yaşadıklarını ve bu konuda destek beklediklerini ifade ettiler.
Girişimcilere alt yapı imkanları ve nezih bir çalışma ortamı sunan ULUTEK, yıl boyunca çeşitli konularda düzenlenen eğitim, seminer gibi etkinliklerle bünyesinde faaliyet gösteren firmalara destek oluyor. ULUTEK’te hali hazırda 18 kuluçka girişimi yer alıyor. Kuluçka girişimcilerine iki yıla kadar yer tahsis eden ULUTEK, girişimcilerin bu süreçte belli bir ölçeğe ulaşmasını hedefleyerek, girişimcileri iki yılın sonunda kuluçkadan mezun ediyor. Bugüne dek 47 kuluçka girişimcisine ev sahipliği yapan ULUTEK, daha fazla girişimcinin Teknopark’ta yer alabilmesi için geçtiğimiz kapalı ve açık modern ofisleri girişimcilerin kullanımına açmıştı. Prof. Dr. İrfan Karagöz, girişimcilere ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek; ULUTEK’te yer almayan girişimcileri, sunulan imkânlardan ve bu sinerjiden faydalanmaya davet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Osmangazi, Çocuklarla Şenlendi

Osmangazi Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan…