Home GÜNCEL Orhaniye Mahallesi Modern Otoparkına Kavuştu

Orhaniye Mahallesi Modern Otoparkına Kavuştu

- Guncellenme Tarihi: 18 Eylül 2020 15:26
2 min read
Orhaniye Mahallesi Modern Otoparkına Kavuştu için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, Orhaniye Mahallesinde mezbelelik haldeki boş alanı modern bir otoparka dönüştürdü. Yapılan çalışmayla bölgenin çehresi de değişti.

Orhaniye Mahallesi Bülbüller Sokaktaki boş alanı modern bir görünüme ve kullanışlı bir otoparka dönüştürmek için bir süre önce çalışma başlatan İnegöl Belediyesi, projeyi tamamladı. 960 m2’lik alanda yapılan düzenleme, adeta bölgenin çehresini değiştirdi.

Yapılan çalışmayla; 345 m2’lik 21 araçlık otopark, 615 m2’lik sert zemin alanı ve renkli parke taş uygulamasıyla eski halinden eser kalmayacak şekilde bir otopark alanı ortaya çıkarken, çalışmanın tamamlanması sonrası Belediye Başkanı Alper Taban da bugün beraberindeki heyetle bölgede incelemelerde bulundu.

Başkan Taban, inceleme sırasında otopark alanının öncelikle mahalle sakinlerine ve tüm ilçe halkına hayırlı olmasını diledi. Merkeze yakın olması nedeniyle bu alanın gün içerisinde bu bölgede işi olan vatandaşların da parklanma sorununa çözüm olacağını ifade eden Taban, “Burası düzenleme öncesi şehrimize ve mahallemize yakışmayan bir haldeydi. Ancak şuanda her noktasıyla bakınca insanın içinin açıldığı bir alan oldu. Daha kullanışlı olmasıyla birlikte görsel olarak kattığı değer de ortada. Emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum. Çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …