Home GÜNCEL Nilüfer’in sultanlarından üst üste galibiyet

Nilüfer’in sultanlarından üst üste galibiyet

- Guncellenme Tarihi: 16 Eylül 2020 13:58
2 min read
Nilüfer’in sultanlarından üst üste galibiyet için yorumlar kapalı
0

Sistem9 Yeşilyurt’la karşılaşan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, misli.com Sultan Ligi’ndeki ikinci maçını da büyük farkla aldı.

Nilüfer Belediyespor, misli.com Sultanlar Ligi’nde 2020-2021 voleybol sezonunda peş peşe aldığı galibiyetlerle taraftarları sevindirdi. Sezonun ilk karşılaşmasına, Beylikdüzü Voleybol İhtisası 3-0’la geçerek galibiyetle başlayan Nilüfer Belediyespor Sistem9 Yeşilyurt karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı.
Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan maça Nilüfer’in sultanları hayli etkili başladı. Nilüferli voleybolcular ilk seti rahat bir oyunla 25-15 gibi farklı kazandı. İkinci sete her iki takım da temkinli başladı. Setin sonlarına doğru Nilüfer Belediyespor, etkili hücumlarla rakibine şans tanımadı ve zorlu geçen bu seti de 25-22 kazandı. Üçüncü sette file önü üstünlüğünü tamamen ele geçiren Nilüfer’in sultanları skor ve oyun üstünlüğünü koruyarak bu seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı.
Karşılaşmada 12 blok sayısı üreten Nilüfer Belediyespor, geliştirdiği ataklarda da yüzde 42 başarı oranı yakaladı. Nilüfer Belediyespor’da Johnson Willow 17 sayı üreterek maçın en skorer ismi oldu.
Nilüfer Belediyespor, 19 Eylül 2020 Cumartesi günü, ligin 3. hafta maçında Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Beşiktaş ile karşılaşacak.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…