Home GÜNCEL MUDANYA-KURŞUNLU YOLU İÇİN İMSİAD DEVREDE

MUDANYA-KURŞUNLU YOLU İÇİN İMSİAD DEVREDE

- Guncellenme Tarihi: 15 Eylül 2020 14:38
4 min read
MUDANYA-KURŞUNLU YOLU İÇİN İMSİAD DEVREDE için yorumlar kapalı
0

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetimi, Mudanya-Kurşunlu yolunun ulaşım olanaklarını görüşmek için Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel ile bir araya geldi.

İMSİAD, üyelerinin Mudanya-Kurşunlu yolunun olanaklarını artırma talepleri doğrultusunda yeni bir çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel’i makamında ziyaret etti. Mudanya-Kurşunlu yolunun masaya yatırıldığı görüşmede, İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, AK Parti Bursa Milletvekili ve İMSİAD üyesi Atilla Ödünç, İMSİAD Başkan Yardımcısı Mehmet Kurt ve İMSİAD Taahhüt Komisyonu Başkanı İbrahim Cem Oflaz yer aldı.

Bursa en iyisini hak ediyor

Bursa’nın her zaman en iyi projeleri hak ettiğinin altını çizen İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, bu konularda örnek projeler ve öneriler ürettiklerini, bunu da yetkililerle paylaştıklarını belirtti. Üyeleriyle yaptığı görüşmelerde Mudanya-Kurşunlu yolunun sık sık konuşulduğunu dile getiren Andıç, “Üyelerimizle bir araya geldiğimizde şehrimizdeki birçok alternatif yollar gibi, Mudanya-Kurşunlu yolu da sık sık gündemimize geliyor. Bu yönde bir çalışma yapmanın elzem haline geldiğini düşünüyoruz. Bursamız’ın ve ülkemizin öncü kuruluşlarından biri olan Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa’ya katkılarına yenilerini ekleyerek böylesi yenilikçi ve faydalı bir projeye destek vereceklerine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili ve İMSİAD üyesi Atilla Ödünç de ziyaretlerini, “İnşaat sektörünün sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Bursamızın inşaası yönünde Büyükşehir Belediyemiz de, Belediyelerimiz de sektör temsilcilerimiz de yükü omuzlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Karayolları 14. Bölge Müdürümüz Ömer Güzel’i İMSİAD Yönetimi ile ziyaret ettik” olarak değerlendirdi.

Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel de, ziyaretleri için İMSİAD’a teşekkür ederken, Bursa ve ülkemizin gelişimi için Karayolları 14. Bölge olarak bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…