Home GÜNCEL Hayriye Mahalesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor

Hayriye Mahalesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor

- Guncellenme Tarihi: 15 Eylül 2020 17:04
3 min read
Hayriye Mahalesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, kırsal Hayriye Mahallesinde 3 ayrı sokakta 3 bin m2’lik parke taşı uygulamasını sürdürüyor. Mahallede muhtarlık binasının tadilatı da yapılıyor.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, kırsal Hayriye Mahallesinde iki ayrı koldan çalışma başlattı. Bir yandan köyün üst mahallesinde ana yolları oluşturan 3 sokakta parke taşı uygulaması devam ederken, bir yandan da köy konağında ikinci katta bulunan muhtarlığa yaşlı ve engellilerin çıkmakta zorluk çekmesi nedeniyle zemin katta muhtarlık odası oluşturuluyor.

Her iki çalışma da devam ederken, Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger ile Eşref Yiğit bugün beraberindeki AK Partili yöneticilerle çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinlerinin de eşlik ettiği çalışma sırasında açıklama yapan Fevzi Dülger, “Bugün kırsal Hayriye Mahallemizdeyiz. Mahallemiz Bursa’ya 58 km, İnegöl’e 15 km uzaklıktadır. 2948 hektarlık alana sahip olan mahallemizde eksik aksakları gidermek amacıyla buradayız. Muhtarımızın göstermiş olduğu sokaklarda parke taşı çalışmamızı yapıyoruz. Burada yaklaşık 3 bin m2 taşın döşeme işlemi gerçekleşiyor. Bu çalışmayı tamamladıktan sonra belli bir alan içerisinde bir ring hattı oluşmuş olacak. Köyün ana hatlarında parke taşı uygulaması tamamlanmış olacak” dedi.

Muhtarlıkta devam eden çalışmadan da söz eden Dülger, “Mahallemizde muhtarlık binası 2’nci kattaydı. Yaşlılar ve engellilerin inip çıkmakta zorluk çekmesi nedeniyle düzayak bir yer olması için muhtarlığımız talepte bulundu. Aynı binada zeminde güzel bir alan oluşturmak için de çalışmalarımız sürüyor. Yapılan hizmetlerin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da “21. Yüzyılda Öğretmen Olmak” Konulu Panel Gerçekleştirildi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nin iş birliğinde gerçekleşti…