Home GÜNCEL TOBB TARIM MECLİSİ, YENİ DÖNEM BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARINI SEÇTİ

TOBB TARIM MECLİSİ, YENİ DÖNEM BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARINI SEÇTİ

- Guncellenme Tarihi: 31 Temmuz 2020 09:37
3 min read
TOBB TARIM MECLİSİ, YENİ DÖNEM BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARINI SEÇTİ için yorumlar kapalı
0

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tarım Meclisi, Bursa Ticaret Borsası Başkanı (Bursa TB) ve Meclisinden sorumlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı başkanlığında yaptığı toplantıda, yeni dönem Meclis Başkanlık Divanını seçti. Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda aynı zamanda sektörün genel değerlendirmesi de yapıldı.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı yaptığı açılış konuşmasında, Covid-19 sürecinde TOBB’un sektörel sorunların çözümüne yönelik tüm imkânlarını seferber ettiğini ve bu kapsamda gelen sorunların kamu kurum/kuruluşlarına aktarımı ve takibinin titizlikle yapıldığı bilgisini verdi. Meclisin yeni döneminin hayırlı olması temennisinde de bulunan Matlı, tüm üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Özer Matlı’dan önceki dönem Meclis Başkanlık Divanına teşekkür
Meclisten Sorumlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı ayrıca, Türkiye Sektör Meclislerinin 2006 yılından beri faaliyet gösterdiğini hatırlatarak, meclislerin kamu, özel sektör ve sektörel sivil toplum kuruluşlarını yasal bir zeminde buluşturan platform olduğunu vurguladı. Özer Matlı, Tarım Meclisi bünyesinde tohum üreticilerinden, halcilere, biyoteknoloji firmalarından zeytin ve zeytinyağı üreticilerine, tütün üreticilerinden, bitkisel ve hayvansal girişim yapan firmalar ile birlikte çok geniş bir yelpazede emek vereceğinin altını çizerken, bir önceki dönemde Meclis çalışmalarının altında imzası bulunan Meclis Başkanlık Divanına teşekkürlerini iletti.
Yapılan seçimlerde Meclis Başkanlığına Türkiye Yem Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M. Ülkü Karakuş, Meclis Başkan Yardımcılığına ise Türkiye Tohumcular Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Vehbi Eser seçildi.
Meclis Başkanı Karakuş ve Başkan Yardımcısı Eser, üyelere teşekkür ederek sektörü daha ileriye götürmek için yapılacak her çalışmaya severek katkı vereceklerini ifade etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…