Home GÜNCEL Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

- Guncellenme Tarihi: 1 Temmuz 2020 16:17
4 min read
Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, San Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alper Taban’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

İnegöl Belediyesi, normalleşme süreciyle birlikte belirli kurallara bağlı olarak meclis toplantılarını gerçekleştirmeye başladı. Temmuz ayı olağan meclis toplantısı bugün 14.30’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda yapıldı. Alper Taban Başkanlığındaki meclis toplantısında, 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

YARALARI EL BİRLİĞİ İLE SARACAĞIZ
Meclisin açılışında bir konuşma yapan Başkan Alper Taban, günce konulara değinerek “Geçtiğimiz ay sağanak yağış ve sel meydana geldi. Çiftçilerimizin ürünlerinin zarar gördüğünü öğrendik. Onlara destek olabilmek adına ekiplerimizle çalışma başlattık. Yaraları el birliği ile saracağız. İnşallah bir daha yaşanmaz. Yüksekokulumuzda da yeni bir bölüm açılıyor. Üniversite hayalini de hayata geçirmek istiyoruz. 15 Temmuz’da etkinliklerimiz olacak. Önümüz kurban bayramı. İnşallah sağlık içerisinde rabbim bizleri bayrama eriştirsin” dedi.

BOĞAZOVA’DA YAPILAŞMA KONTROL ALTINA ALINACAK
Gündemin 4. Maddesinde Çayyaka Mahallesine bağlı Boğazova yaylasının imar planı yapılması konusu görüşüldü. Konuya ilişkin bilgilendirme yapan Başkan Taban, “Boğazova mevkiiyle ilgili itirazlar oldu. Bununla alakalı süreci komisyonumuzla görüştük. Buradaki yapılar belediyenin kontrolünde yapılacak. Orada insanların kafasına göre bir şey yapmasını istemiyoruz. Gelsin belediyemizden gerekli bilgileri alsın ve planlı bir çalışma yapsın. Bölgeyi kontrol altına almak istiyoruz” dedi. Madde oy birliği ile karara bağlanarak, Boğazova bölgesinde yapılacak yapıların belediye kontrolünde yapılmasına karar verildi. Ayrıca, kaçak yapılarla alakalı da tespit çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Gündemin 6. Maddesinde ise Yeniceköy mahallesindeki sanayi alanının Yenice Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne devredilmesi konusu görüşüldü. 52 Bin TL değerle belediyeye ait alanının OSB yönetimine devredilmesi oylanarak oybirliği ile kabul edildi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…