Home GÜNCEL Resim Ve Şiir Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu

Resim Ve Şiir Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu

- Guncellenme Tarihi: 1 Temmuz 2020 16:13
4 min read
Resim Ve Şiir Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi tarafından temizlik konusuna dikkat çekmek ve genç nesillerin bu konuya hassasiyetini arttırmak adına ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve şiir yarışmasının sonuçları belli oldu.

Temizlik konusuna verdiği önemle bu alanda dikkat çekici farkındalık çalışmalarına imza atan İnegöl Belediyesi, genç neslin de temizlik hususuna dikkatini çekmek adına Haziran ayında bir çalışma başlatmıştı. “Temiz Şehrim, Temiz Geleceğim” sloganıyla ilkokul öğrenciler arasında resim, ortaokul öğrencileri arasında ise şiir yarışması yapıldı. Başvuruların alınıp alanında uzman jürinin değerlendirmesi sonucunda iki kategoride dereceye giren öğrenciler belirlendi.

RESİM YARIŞMASI SONUÇLARI
Yapılan değerlendirme neticesinde Temiz Şehrim Temiz Geleceğim Resim Yarışmasında; Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3F sınıfı öğrencisi Filiz Rüştü 1’inci oldu. Ticaret Sanayi Odası İlkokulu 2B sınıfı öğrencisi Hüma Nur Hacılar 2’nci olurken, Doğa Koleji 1C sınıfı öğrencisi İlayda Bilgen Bilge ise 3’üncü oldu.

ŞİİR YARIŞMASI SONUÇLARI
Temiz Şehrim Temiz Geleceğim Şiir Yarışmasında ise; Sezai Karakoç Ortaokulu 5F sınıfı öğrencisi Salih Çayır 1’inci oldu. Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu 8H sınıfı öğrencisi Aykut Çakıcı’nın 2’nciliği elde ettiği yarışmada, Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu 7D sınıfı öğrencisi Kevser Kenar da 3’üncü oldu.

BAŞKAN TABAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR
Düzenlenen yarışmaya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Amacımız temizlik konusunda gösterdiğimiz hassasiyeti tüm vatandaşlarımıza yayıp benimsetmek. Bu nedenle her yaşa hitaben bu konuda etkinlikler, farkındalık çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz. Ağaç yaş iken eğilir diyerek genç neslimizin de temizlik konusuna dikkatini çekmek için böyle bir yarışma tertip etmeyi uygun gördük. İlkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerimizin katılabileceği resim ve şiir yarışmasına katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Yapılan resimler ve yazılan şiirlerin her biri birbirinden güzel eserler. Ancak jürimiz bu başvuruları değerlendirip nihayetinde bir yarışma olduğu için sıralamayı belirlediler. Benim gözümde yarışmaya katılma cesaretini gösteren her evladımız bu işin özünü kavramış, gönüllerin birincisidir. Derece elde eden ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize, çocuklarını teşvik eden tüm ailelerimize ve evlatlarımızı geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …