Home GÜNCEL BOSİAD’dan anlamlı çevre videosu

BOSİAD’dan anlamlı çevre videosu

- Guncellenme Tarihi: 5 Haziran 2020 15:34
3 min read
BOSİAD’dan anlamlı çevre videosu için yorumlar kapalı
0

Sanayiciler çevre sorunlarına
video kliple dikkat çekti

Çevre sorunları ile ilgili dünyanın sessiz çığlığına hazırladıkları video klip ile dikkati çeken sanayiciler, çevreci üretime vurgu yaptı.

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BOSİAD), 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde çok anlamlı bir video klip hazırladı. BOSİAD yönetim kurulu üyesi sanayicilerin yer aldığı klip; çevre sorunları, kirlilik, su kaynaklarının savurganca kullanılmaması ve çevreci üretim mesajıyla sosyal medya platformlarından paylaşıldı.
DOĞAYA SAYGILI, ÇEVRECİ ÜRETİM VURGUSU!
Yıllardır üretim yaparken de doğanın korunması ve su kaynaklarına gereken hassasiyetin gözetilmesinin mümkün olduğuna vurgu yaptıklarını açıklayan BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Çağan, “Bugün yaşadığımız koronavirüs pandemisi ve insanlığın çok kısa zaman için karşı karşıya kaldığı sorunları anlatan hikâyeleri sadece filmlerde görürdük. Endüstri 4.0 ve robotlu fabrikaları konuşurken, küçücük bir virüs tüm insanlığı esir aldı. Üretimler durma noktasına geldi, ülke ekonomileri ciddi yara aldı. Filmlerde olan bu senaryoyu bugün birebir yaşıyor ve büyük bir sınav veriyoruz. Günümüzde ise su kaynaklarını bilinçsizce kullanıyor, dereleri, gölleri, denizleri sürekli kirletiyoruz. Sanayicileri ve gelecek nesilleri bu konuda daha da bilinçlendirmek zorundayız. Hazırladığımız klipte, su hakkında yansıtmaya çalıştığımız kötü senaryoyu yaşamamız hiç de uzak değil. Bunun için yapmamız gereken ise kirletmeyen, doğaya saygılı, çevreci bir üretim. Çocuklarımız için bunu yapmak zorundayız” dedi.
Klipte ayrıca, BOSİAD ve Bursa OSB’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve pandemi nedeniyle sonbahar döneminde yapılacak Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması’nda buluşalım mesajı da verildi.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…