Home GÜNCEL Bordo Beyaz Formalar Sahiplerini Buldu

Bordo Beyaz Formalar Sahiplerini Buldu

- Guncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2020 08:17
2 min read
Bordo Beyaz Formalar Sahiplerini Buldu için yorumlar kapalı
0

Belediye Başkanı Alper Taban’ın sosyal medya hesaplarından #84RuhuylaYeniden sloganıyla gerçekleştirilen İnegölspor Forma Çekilişini kazanan 16 talihli, formasını Başkan Taban’dan aldı.
Koronavirüs sürecinde vatandaşlara zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları uyarısında bulunulurken, Belediye Başkanı Alper Taban bu süreci eğlenceli bir hale getirmek adına 3 aydır düzenli olarak çekiliş etkinliği gerçekleştiriyor. Ailece oynanacak oyunlar ve kitaplar ile çok sayıda hediyeyi takipçilerine sunan Başkan Taban, alınan karar gereği futbolda liglerin yeniden başlayacak olması nedeniyle son çekilişinde İnegölspor forması hediye etti.
3 GÜNDE 11 BİN YORUM
23-25 Mayıs tarihleri arasında 3 gün süren ve #84RuhuylaYeniden sloganıyla yapılan çekilişe, İnegöllülerin ilgisi yoğun oldu. 3 günde 11 bin yorum yapılan etkinlik sonucunda; facebooktan 5, twitterdan 5 ve instagramdan 6 olmak üzere toplam 16 kişi İnegölspor formasını almaya hak kazandı.
FORMALARI BAŞKAN TAKDİM ETTİ
Kazanan talihlilerin açıklanmasının ardından Başkan Taban, 16 vatandaşı belediyeye davet ederek formalarını bizzat kendisi takdim etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…