Home GÜNCEL AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’dan Ramazan Bayramı mesajı;

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’dan Ramazan Bayramı mesajı;

- Guncellenme Tarihi: 30 Mayıs 2020 13:25
5 min read
AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’dan Ramazan Bayramı mesajı; için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin ve Bursa halkının Ramazan bayramını kutladı. Bu yıl ki Ramazan Bayramı’nın, koronavirüs salgını nedeniyle evlerde yaşanacağını belirten Başkan Salman, “Gönlümüzce kucaklaşamasak da, bayram coşkusunu gönüllerimizde yaşayacağız” dedi.
Bayramların, yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştiren, gönüller arasında manevi dostluk ve kardeşlik köprüleri oluşturan mukaddes günler olduğunu belirten AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kutlanılacak olan Mübarek Ramazan Bayramı’nın, gönüllerde birlik ve beraberliğe vesile olacağını söyledi.
Ramazan Bayramı’nın toplum sağlığını korumak için alınan tedbirler nedeniyle ilk defa ziyaretler yapılmadan evlerde idrak edileceğini kaydeden Ayhan Salman, bu durumun herkesin içini burktuğunu belirtti. Bu tedbirin hastalığın yayılma hızını yavaşlatmak ve insanların sağlığını korumak için alınmak zorunda olduğuna vurgu yapan Ayhan Salman, “Önümüzdeki diğer tüm milli ve dini bayramları büyük bir coşku ve şenlik içerisinde kutlamak için alınan bu karara hepimiz riayet etmeliyiz” dedi.
Bayramların, kırgınların ve dargınlıkların sona erdiği, millet olma şuurunun daha da güçlendiği müstesna günler olduğunu belirten Ayhan Salman şunları söyledi:
“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olan, içinde bin aydan hayırlı Kadir Gecesi saklı olan, mübarek Ramazan ayının sonuna geldik. Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyoruz. Bizi bu günlere ulaştıran Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bayramlarımız, geleneklerimiz ve göreneklerimizi yaşatmamıza vesile olan, içinde barındırdığı kardeşlik ve dostluk bağlarıyla bizleri asırlardır birbirimize bağlayan birleştirici bir güç olmuştur.
Her yıl büyük bir coşku ve sevinç içerisinde yaşadığımız Ramazan Bayramı bu sene evlerimizde bayram ziyaretleri yapmadan kutlamak zorunda kaldık. Bu alışık olmadığımız olağanüstü durumdan dolayı üzüntülüyüz. Fakat tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle bu tedbirler alınmak zorunda kaldı. Toplum sağlığını korumak için alınan bu karara hassasiyetle uymak ortak sorumluluğudur. Sağlıklı bayramlara ve yarınlara hep birlikte el ele ulaşmak için, bu bayram evlerimizde kalarak bayram kutlamalarını iletişim araçlarını kullanarak yapmamız, kendimiz ve tüm sevdiklerimizin sağlığı açısından hayati önem arz etmektedir. AK Parti Bursa İl teşkilatları olarak; tüm insanlığın koronavirüs belasından kurtulmasına, sağlığa ve huzura kavuşmasına vesile olması temennisiyle Bursalı hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımız ile kutluyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

YÖK Başkanı Özvar: BTÜ Arama Konferansı Büyük Bir Yenilik

“Bursa Teknik Üniversitesini 2030 yılında nasıl görmek isteriz” sorusuna cevap arandığı Ar…